CS2 oynanır mı?

Daha fazla  
CS:GO zamanı daha zevkliydi. CS2'yle beraber en zoruma giden silah sprey atımı değişmesi. Mermi sanki rastgele gidiyor gibi tutmuyor karşı rakibe. 2. olarak da herkes HS atıyor sanki Valorant dereceli girmişiz gibi ölüm maçında adım attırmıyorlar. CS:GO zamanları bunlar yoktu mesela, daha rahattı kill alabiliyordum, sprey tutuyordu. Şu an CS: Source bile daha zevkli geliyor, en azından her şeyin dengesi var, hitbox sorunu yok. Sizce CS2 bu saatten sonra hala oynanır mı? CS2 gelince aranızda oyunu bırakan oldu mu?

CS:GO zamanı daha zevkliydi. CS2'yle beraber en zoruma giden silah sprey atımı değişmesi. Mermi sanki rastgele gidiyor gibi tutmuyor karşı rakibe. 2. olarak da herkes HS atıyor sanki Valorant dereceli girmişiz gibi ölüm maçında adım attırmıyorlar. CS:GO zamanları bunlar yoktu mesela, daha rahattı kill alabiliyordum, sprey tutuyordu. Şu an CS: Source bile daha zevkli geliyor, en azından her şeyin dengesi var, hitbox sorunu yok. Sizce CS2 bu saatten sonra hala oynanır mı? CS2 gelince aranızda oyunu bırakan oldu mu?
Hile yuvası,ancak yine de optimizasyon için zaman gerekli. Ben hayatımda bu kadar hile olan oyuna denk gelmedim. En azından kişisel düşüncem bu.

Son zamanlarda Seçkin Rekabetçi atyorum 10 maçta 2 hile denk geliyor bana ama tickrate ve mermi gitmeme sorunları çok, bug bayağı fazla hilede eskisi kadar değil, oynanır bence CS:GO ilk çıktığında daha beterdi.

Son zamanlarda Seçkin Rekabetçi atyorum 10 maçta 2 hile denk geliyor bana ama tickrate ve mermi gitmeme sorunları çok, bug bayağı fazla hilede eskisi kadar değil, oynanır bence CS:GO ilk çıktığında daha beterdi.
HS ve sprey olayının eskisi gibi olmasını isterdim, ölüm maçında bile adım attırmıyorlar doğduğum gibi ölüyorum. CS:GO zamanı mükemmeldi be..

Ben bahsedildiği kadar "oyunu oynatmayacak" fark göremedim elbet var bazı etkenler ama o kadar göze batmıyor ve aşırı hileye de denk gelmedim belki de iki günde bir 1 maç 1 dm atıp çıktığım içindir, optimizasyon ve hitboxla alakalı sıkıntılar vardı ama bunlarda düzeliyor ve oyunu asla oynamam dedirtecek derecede değil benim gözümde.

Oynanmaz nedenlerine gelelim ilk nedenimiz her maç gelen trol insanlar amaçları oyun falan değil amaçları senin oyununu bozmak ben ban yiyeni görmedim ikinci sebep hile her maç geliyor bazıları legit oynuyor bazıları duvar arkası olsun her yerden vuruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı