CS2 oynanır mı?

Kendi kendilerini batiriyorlar hocam. Su lag ve hile sorununu cozerse gercekten mukemmel oyun ciddi anlamda fakat şu an dediginiz gibi tek mm secenegi FACEIT. Ha baktiniz zaman ayirabiliyorsunuz odullerde kazanabilirsiniz faceitten.

Duvar arkasından ölme gibi zibilyon tane saçma problem var. Optimizasyonu çok kötü. Ortanın biraz aşağısında sisteminiz varsa dayanmanız çok zor.
Hilelerden bahsetmiyorum zaten. Seçkin alınca hileler kalmıyor sanmayın. Seçkinde bile daha fazla var.
Ama bana sorarsanız oynamaya devam ediyorum, cs csdir.
FACEIT'te oynayabilirsiniz.

Haftalık drop için ölüm maçına girdiğimde bile bir sürü bot oluyor. Adamlar gördüğü anda HS atıyor, spectate modunda izlemeye kalkınca far görmüş tavşan gibi donup kalıyorlar, adamlar onu bile ayarlamış

Hocam buradaki butun mesajlari okudum neredeyse hepsi hakli ama hepsinden once pinginizin en fazla 25 falan olmasi lazim o da en fazla yoksa attigin hicbir mermi gitmiyor kafayi yersin.

Hocam buradaki butun mesajlari okudum neredeyse hepsi hakli ama hepsinden once pinginizin en fazla 25 falan olmasi lazim o da en fazla yoksa attigin hicbir mermi gitmiyor kafayi yersin.
bir oyun düşünün ki sadece zevk almak için esporcu setupınız ve internetinizin olması lazım

bir oyun düşünün ki sadece zevk almak için esporcu setupınız ve internetinizin olması lazım
CS2 icin hayatimda okudugum en hakli yorumlardan biri... Ancak duzelteyim internetinizin degil turkiye sartlarinda mukemmel bir internetinizin olmasi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…