oxol Yoctopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 RAM 8192mb Ekran kartı gtx 1050 Anakart casper İşlemci i7 9750h 2.60ghz 12 cpu CS2 oynarken ekran kartı sürücülerim çöküyor fakat sürücülerimi yeni yükledim.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.879 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #11 oxol dedi: Tamamdır hemen deneyeceğim sonucu paylaşacağım. Eğer bu da olmazsa bir servise yollamak gerekiyor. Sonuç hala aynı servise gidecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini güncelledikten sonra mı bu sorun ortaya çıktı? Artı 0 Eksi
oxol dedi: Tamamdır hemen deneyeceğim sonucu paylaşacağım. Eğer bu da olmazsa bir servise yollamak gerekiyor. Sonuç hala aynı servise gidecek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerini güncelledikten sonra mı bu sorun ortaya çıktı?
KS KS oxol Yoctopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #12 eren28tr dedi: Ekran kartı sürücülerini güncelledikten sonra mı bu sorun ortaya çıktı? Genişletmek için tıkla... Bu sorun Valorant oynarkende oluyordu virüs vardır diye temiz format attım hala aynı sorun devam ediyor hem Valorant'ta hem CS2'de. Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Ekran kartı sürücülerini güncelledikten sonra mı bu sorun ortaya çıktı? Genişletmek için tıkla... Bu sorun Valorant oynarkende oluyordu virüs vardır diye temiz format attım hala aynı sorun devam ediyor hem Valorant'ta hem CS2'de.
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.879 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #13 oxol dedi: Bu sorun Valorant oynarkende oluyordu virüs vardır diye temiz format attım hala aynı sorun devam ediyor hem Valorant'ta hem CS2'de. Genişletmek için tıkla... O halde donanımsal sorun vardır. Servise gönderebilirsiniz. Artı 0 Eksi
oxol dedi: Bu sorun Valorant oynarkende oluyordu virüs vardır diye temiz format attım hala aynı sorun devam ediyor hem Valorant'ta hem CS2'de. Genişletmek için tıkla... O halde donanımsal sorun vardır. Servise gönderebilirsiniz.