CS2 oynarken bilgisayar yeniden başlatıldı

Ali Burak

Kilopat
Daha fazla  
Sadece CS2'de olan bir sorun hatta CS:GO'da iken de olmuyordu, fikirlerinizi alabilir miyim? Sorun nedir?

Aşırı ısı yüzünden oluyor.

Hocam işlemci 58 ekran kartı 59 derece, işlemcimde de kuvvetli bir hava soğutma kullanıyorum :)

1 kere olduysa bir şey olacağını sanmam tekrarlarsa sıkıntı belki yeni güncelleme sorunudur falanda ben yaşamadım şahsen.

İlk kez başıma geldi. Bazıları güç kaynağı demiş ama benim güç kaynağım neredeyse aynısından bir sistem daha besleceyek kapasitede, belki upgrade yaparım diye almıştım FSP Hydro G PRO +80 Plus Gold modeli.

Hocam işlemci 58 ekran kartı 59 derece, işlemcimde de kuvvetli bir hava soğutma kullanıyorum :)

İlk kez başıma geldi. Bazıları güç kaynağı demiş ama benim güç kaynağım neredeyse aynısından bir sistem daha besleceyek kapasitede, belki upgrade yaparım diye almıştım FSP Hydro G PRO +80 Plus Gold modeli.
PSU'nun güçlü olması arızası olmadığı anlamına gelmiyor.

Elektronik ekipman "ampermetre" kullanılabilir. Donanımlar olması gereken güç değerini çekebiliyor mu diye bakabilirsiniz ama ne kadar doğru olur bilemem.

Hocam OCCT programını kullanıp 10 dakika boyunca PSU testi yaptım hiçbir şekilde yeniden başlatma vs olmadı. Sanırım oyundan kaynaklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı