CS2 oynarken ekran kartı kullanımı %2'ye işlemci kullanımı %10'a düşüyor

Rubbyko

Centipat
Daha fazla  
CS2 oynarken Alt Tab atıp görev yöneticisine geçtiğimde ekran kartım %2, CPU ise %10 kullanılıyor, şu anlık bir sorun yok gibi ama bazen anlıkta 500 FPS'lerden 200'e düşüyor, tuhaf bir durum var mı?

Alt Tab atığınızda bu değerler normal arka planda oyunu sınırlandırıyor PC, 500'den 200e düşmesi bir tık garip ama Online dinamik oyun bu da normalleştiriyor olayı.

CS2 oynarken Alt Tab atıp görev yöneticisine geçtiğimde ekran kartım %2, CPU ise %10 kullanılıyor, şu anlık bir sorun yok gibi ama bazen anlıkta 500 FPS'lerden 200'e düşüyor, tuhaf bir durum var mı?

Alt Tab attığınızda oyun güçten tasarruf için FPS limitler. O yüzden kullanım düşük gözükür. MSI Afterburner ile oyun içi bakmanız daha sağlıklı olur.

Alt Tab attığınızda oyun güçten tasarruf için FPS limitler. O yüzden kullanım düşük gözükür. MSI Afterburner ile oyun içi bakmanız daha sağlıklı olur.
Dediğiniz şekilde baktığımda doğru sonucu verdi
GPU %80 3gb kullanıyor (ama kart 8 gb) normal mi?
CPU %30
RAM 32 GB ama 15 GB kullanıyor

Dediğiniz şekilde baktığımda doğru sonucu verdi.
GPU %80 3GB kullanıyor (ama kart 8 GB) normal mi?
CPU %30
RAM 32 GB ama 15 GB kullanıyor.

8 GB tamamen kullanılmaz. Genelde 3-4 GB civarı olur (oyundan oyuna ve karttan karta değişir ama genelde normaldir). Yani sisteminizde sorun yok. İyi oyunlar dilerim

8 GB tamamen kullanılmaz. Genelde 3-4 GB civarı olur (oyundan oyuna ve karttan karta değişir ama genelde normaldir). Yani sisteminizde sorun yok. İyi oyunlar dilerim
Bu gün başka bir problemden dolayı bir bilgisayarcıya vermiştim başıma çok iş çıkardı o yüzden biraz sorguladım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…