CS2 oynarken ekran yırtılma oluyor ve 144 Hz olmuyor

İşletim sistemi
Windows 11

oguzhanhekim

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

CS2 oynarken ekranımda bir titreme veya yırtılma hissi oluyor ve bu durum nedeniyle 144Hz hissi alamıyorum. Sistemimde ve ekranda 144Hz yazıyor, FPS değerim ise 200 civarında. Ancak yine de ekranım 144Hz gibi davranmıyor, sanki daha düşük bir yenileme hızında oynuyormuşum gibi hissediyorum.

Yaptığım bazı işlemler:

• Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar yükledim.
  • Ekran ayarlarını optimize ettim.
  • V-Sync'i etkinleştirip denedim.
Bunlara rağmen hala ekranım 144Hz gibi değil. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Teşekkürler!

Hocam oyun içi ayarlardan dikey eşitlemeyi açın fpsniz kilitlenecektir ama daha akıcı olacaktır.

Ekran kartı sürücüsünden bile kaynaklı olabilir bunun birçok sebebi var eskiden bende de vardı.
RX 6600'li sistem de ama monitör ekran kartı işlemci hep değiştim düzeldi ama hangisinde düzeldi onu bilmiyorum.

Tam ekran pencereli ye al öyle dene bir de.

Hmm ayaralrdan 144 hz şeçiliimi
144 seçili

Sanırım sadece oyunda değil masaüstünde de aynı durum var ancak masaüstünde ve tarayıcıda oyundaki kadar hızlı hareketler etmediğim için çok belli olmuyor ancak 144 Hz gibi değil ekran.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…