B Batuuhh06 Femtopat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Selam herkese. Resimde gördüğünüz gibi ekranımın solunda siyah bir kare var. CS:GO'da yoktu. CS2 betaya girmiştim orada vardı. Şimdi de oyunun tam sürümü çıktı. Hala var. Onu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Selam herkese. Resimde gördüğünüz gibi ekranımın solunda siyah bir kare var. CS:GO'da yoktu. CS2 betaya girmiştim orada vardı. Şimdi de oyunun tam sürümü çıktı. Hala var. Onu nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm 5 5 519928 29 Eylül 2023 ALT + Z ile gölge oyununu açın > Ayarlar tıklayın > Performans İzleme'ye kaydırın > Refleks Flaş Göstergesini Her Zaman Göstermeyi Devre Dışı Bırak.
ALT + Z ile gölge oyununu açın > Ayarlar tıklayın > Performans İzleme'ye kaydırın > Refleks Flaş Göstergesini Her Zaman Göstermeyi Devre Dışı Bırak.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 29 Eylül 2023 #2 ALT + Z ile gölge oyununu açın > Ayarlar tıklayın > Performans İzleme'ye kaydırın > Refleks Flaş Göstergesini Her Zaman Göstermeyi Devre Dışı Bırak. Artı 0 Eksi Çözüm
ALT + Z ile gölge oyununu açın > Ayarlar tıklayın > Performans İzleme'ye kaydırın > Refleks Flaş Göstergesini Her Zaman Göstermeyi Devre Dışı Bırak.
KS KS B Batuuhh06 Femtopat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 519928 dedi: Alt + Z ile gölge oyununu açın > ayarlar tıklayın > performans Izleme'ye kaydırın > refleks flash göstergesini her zaman göstermeyi devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bunca zamandır arıyordum aslında çok kolaymış kare gitti teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
519928 dedi: Alt + Z ile gölge oyununu açın > ayarlar tıklayın > performans Izleme'ye kaydırın > refleks flash göstergesini her zaman göstermeyi devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bunca zamandır arıyordum aslında çok kolaymış kare gitti teşekkür ederim.
XYZHits Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 48 1 Ekim 2023 #4 Batuuhh06 dedi: Çok teşekkür ederim bunca zamandır arıyordum aslında çok kolaymış kare gitti teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun aynısı bende var olmadı nasıl yapabilirim başka bir şekilde. Artı 0 Eksi
Batuuhh06 dedi: Çok teşekkür ederim bunca zamandır arıyordum aslında çok kolaymış kare gitti teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun aynısı bende var olmadı nasıl yapabilirim başka bir şekilde.
7 729315 Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 31 18 Haziran 2024 #5 Batuuhh06 dedi: Çok teşekkür ederim bunca zamandır arıyordum aslında çok kolaymış kare gitti teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Batuuhh06 dedi: Çok teşekkür ederim bunca zamandır arıyordum aslında çok kolaymış kare gitti teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.