CS2 oynarken gerginlik nasıl önlenir?

xlqs47

Decapat
Daha fazla  
CS2'ye başlayalı 1-2 hafta oldu ve tamamen hata yapma korkusundan ve insanlar küfür eder diye geriliyorum. Dolayısıyla anca 10-12 vurabiliyorum. Hatta bazı maçlar 10'u bile zor görüyorum. Her insan hata yapar oynaya oynaya öğreneceksin diyeceksiniz belki ama iş denemeye gelince öyle olmuyor maalesef. Bu gerilme işini nasıl bırakabilirim?

Sadece bir oyun olarak bak. Kufur etseler nolacak sanki. Klavye basinda herkes delikanli kesiliyor.

Oyuna alıştıkça kendiliğinden geçecek. 1 aya kalmaz gerginlik kalmaz. İnsanların dediklerini çok takma, maça girdiğin gibi mutele istiyorsan herkesi. O kadar ciddiye alman gereken bir kitle yok, Rainbow Six: Siege gibi bir oyunda Ranked oynuyor olsan neyse ancak CS'nin rankedı o kadar ciddiye alman gereken bir şey değil

Mutele geç, onlar öyle tipler, ana karnından en iyi oyuncu olarak doğmuş gibi egoları var, sandıkları kadar iyi oynuyorlarsa daha yüksek ranklarda olmalılardı seninle aynı ranktalar sonuçta, umursamayın hocam keyfinize bakın oyunda.

Herkesi susturun istediğiniz gibi oynayın kimsede bişey diyemez. Ayrıca nasıl iyi oynayıp size küfür edenler var anlamadım. Ben oynarken 30-40 vuruyorum benden bir sonrakinin 5-10 killi var.

İnsanları takmadan normal şekilde oyna eğer sana laf ederlerse sustur geç. Ben öyle yapıyorum.

Heycanlanma, titreme, adam nerden çıkacak heycanı, heycandan kalp atışını hissetme, hepsini dibine kadar yaşadım. Oyuna alıştıkça bir yerden sonra çoğunu atlatıyorsun, ben çözümü uzanıp ayaklarımı biryere uzatmakta buldum. Ancak öyle rahat ve chill şekilde oynayabiliyorum

Oynaya oynaya oyuna alışarak oyun içi özgüvenini geliştirerek yenebilirsin küfür edenleride takma kendileride başta öyle oynuyorlardı eğer ana karnından cs oynamaya başlamadılarsa.

Pekala sesli sohbeti kapatıp oynamaya devam edeceğim. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Kendine 5 kişilik, çok da iyi oynamayan bir ekip bulursan daha rahat oynarsın. Biz genelde 3-4 kişi giriyoruz, yıllardır oynuyoruz bu oyunu 3000 saatim var ama goygoyuna giriyorum, oynayamayan adama da laf söylemem zaten ekiptekiler de çok iyi oynamıyor arkadaşlık kodumu vereyim istersen denk gelirsek beraber oynarız.

1041968267​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…