half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Bu bug yeni güncelleme ile geleren paket kaybı ayarı ile başladı yürürken sorun olaya başladı sanki ping varmış gibi ama ping değerleim normaldi Bunun bir çözümü var mı?
Bu bug yeni güncelleme ile geleren paket kaybı ayarı ile başladı yürürken sorun olaya başladı sanki ping varmış gibi ama ping değerleim normaldi Bunun bir çözümü var mı?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.871 Çözümler 96 3 Nisan 2024 #2 Paket kaybı ayarı derken?
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Hlina dedi: Paket kaybı ayarı derken? Genişletmek için tıkla... CS2'ye yeni gelen güncellemelerde geldi ondan sonra oldu. Altyapı fiber 200 Mbps. Son düzenleme: 3 Nisan 2024
Hlina dedi: Paket kaybı ayarı derken? Genişletmek için tıkla... CS2'ye yeni gelen güncellemelerde geldi ondan sonra oldu. Altyapı fiber 200 Mbps.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.871 Çözümler 96 3 Nisan 2024 #4 half life oyuncusu dedi: CS2'ye yeni gelen güncellemelerde geldi ondan sonra oldu. Altyapı fiber 200 Mbps. Eki Görüntüle 2158290 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmadıysan seni etkileyeceğini düşünmüyorum. Kablo ile mi bağlanıyorsun?
half life oyuncusu dedi: CS2'ye yeni gelen güncellemelerde geldi ondan sonra oldu. Altyapı fiber 200 Mbps. Eki Görüntüle 2158290 Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmadıysan seni etkileyeceğini düşünmüyorum. Kablo ile mi bağlanıyorsun?
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #5 Masaüstü evet Hlina dedi: Herhangi bir şey yapmadıysan seni etkileyeceğini düşünmüyorum. Kablo ile mi bağlanıyorsun? Genişletmek için tıkla...
Masaüstü evet Hlina dedi: Herhangi bir şey yapmadıysan seni etkileyeceğini düşünmüyorum. Kablo ile mi bağlanıyorsun? Genişletmek için tıkla...