CS2 oynarken maçın ortasında donuyor ve kapa aç yapmadan düzelmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

yunusemreert

Picopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
AMD Radeon vega 3 graphics
3 gün önce CS2 yükledim arkadaşlarla goy goy yapmak için fakat benim PC'de oyun ortasında bir anda donuyor ve kapa aç yapmadan düzelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar sanırım genel bir sıkıntı var bende sık sık FPS düşmesi yaşıyorum oyun başında sonradan kendiliğinden düzeliyor.

Bu aralar sanırım genel bir sıkıntı var bende sık sık FPS düşmesi yaşıyorum oyun başında sonradan kendiliğinden düzeliyor.

Yok ben daha önce de yaşıyordum ama sıkıntı yapmamışdım ama şu anda canımı çok sıkıyor şu olay.

3 gün önce CS2 yükledim arkadaşlarla goy goy yapmak için fakat benim PC'de oyun ortasında bir anda donuyor ve kapa aç yapmadan düzelmiyor.

Hocam 3 gündür oluryor mu yoksa dün mü olmaya başladı? Çünkü bende düne kadar 90-100 FPS arası oynarken dün CS2'yi açtığımda 55-75 arası FPS'e düştü oyunum.

Hocam 3 gündür oluryor mu yoksa dün mü olmaya başladı? Çünkü bende düne kadar 90-100 FPS arası oynarken dün CS2'yi açtığımda 55-75 arası FPS'e düştü oyunum.
Dün daha sık olmaya başladı her 15 dk da bi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…