K Kripe23 Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 CS2 oynarken NVIDIA Shadow Play özelliğini açıyorum fakat anında geri kapanıyor. Var mı açmanın bir çözümü? Güzel vuruşlarımı kaydetmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
CS2 oynarken NVIDIA Shadow Play özelliğini açıyorum fakat anında geri kapanıyor. Var mı açmanın bir çözümü? Güzel vuruşlarımı kaydetmek istiyorum.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 6 Eylül 2023 #2 Kripe23 dedi: CS2 oynarken NVIDIA Shadow Play özelliğini açıyorum fakat anında geri kapanıyor. Var mı açmanın bir çözümü? Güzel vuruşlarımı kaydetmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Belkide 3. parti yazılımdır diye kabul etmiyordur. Başlangıç seçeneklerine -allow_third_party_software bunu yaz dene.
Kripe23 dedi: CS2 oynarken NVIDIA Shadow Play özelliğini açıyorum fakat anında geri kapanıyor. Var mı açmanın bir çözümü? Güzel vuruşlarımı kaydetmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Belkide 3. parti yazılımdır diye kabul etmiyordur. Başlangıç seçeneklerine -allow_third_party_software bunu yaz dene.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #3 Kripe23 dedi: CS2 oynarken NVIDIA Shadow Play özelliğini açıyorum fakat anında geri kapanıyor. Var mı açmanın bir çözümü? Güzel vuruşlarımı kaydetmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen SteelSeries'in son 5 dakika kayıt alan uygulamasından dene.
Kripe23 dedi: CS2 oynarken NVIDIA Shadow Play özelliğini açıyorum fakat anında geri kapanıyor. Var mı açmanın bir çözümü? Güzel vuruşlarımı kaydetmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam istersen SteelSeries'in son 5 dakika kayıt alan uygulamasından dene.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 6 Eylül 2023 #4 Liberte Sergen dedi: Hocam istersen SteelSeries'in son 5 dakika kayıt alan uygulamasından dene. Genişletmek için tıkla... O çok FPS düşüyordu bende. Forumda baktığım kadarıyla başkalarında da düşürmüş.
Liberte Sergen dedi: Hocam istersen SteelSeries'in son 5 dakika kayıt alan uygulamasından dene. Genişletmek için tıkla... O çok FPS düşüyordu bende. Forumda baktığım kadarıyla başkalarında da düşürmüş.
K Kripe23 Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 Liberte Sergen dedi: Hocam istersen SteelSeries'in son 5 dakika kayıt alan uygulamasından dene. Genişletmek için tıkla... bugün denedim iyi hoşta oyun sesi yok veya aşırı az nasıl düzeltirim HasanEsq dedi: Belkide 3. parti yazılımdır diye kabul etmiyordur. Başlangıç seçeneklerine -allow_third_party_software bunu yaz dene. Genişletmek için tıkla... Onu çoktan yaptım maalesef onunla alakalı değil.
Liberte Sergen dedi: Hocam istersen SteelSeries'in son 5 dakika kayıt alan uygulamasından dene. Genişletmek için tıkla... bugün denedim iyi hoşta oyun sesi yok veya aşırı az nasıl düzeltirim HasanEsq dedi: Belkide 3. parti yazılımdır diye kabul etmiyordur. Başlangıç seçeneklerine -allow_third_party_software bunu yaz dene. Genişletmek için tıkla... Onu çoktan yaptım maalesef onunla alakalı değil.