cedric48 Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 (FACEIT) CS 2 oynarken oyunda kendi yaptıklarım hariç bütün sesler gidiyor. Ne flashın sesini duyuyorum ne rakibin sesini ne takım arkadaşiımın sesi geliyor. Şu aralar sıklaşmaya başladı. Neden oldu sizce?
(FACEIT) CS 2 oynarken oyunda kendi yaptıklarım hariç bütün sesler gidiyor. Ne flashın sesini duyuyorum ne rakibin sesini ne takım arkadaşiımın sesi geliyor. Şu aralar sıklaşmaya başladı. Neden oldu sizce?
Kerem szer Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 433 Çözümler 2 15 Kasım 2024 #2 Bendede oluyor. Oyuna girince bir şey yok ama, oyunda ayarlardan ses kısmına girince bütün sesler gidiyor. Artı 0 Eksi
Bendede oluyor. Oyuna girince bir şey yok ama, oyunda ayarlardan ses kısmına girince bütün sesler gidiyor.
KS KS cedric48 Femtopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Kerem szer dedi: Bendede oluyor. Oyuna girince bir şey yok ama, oyunda ayarlardan ses kısmına girince bütün sesler gidiyor. Genişletmek için tıkla... Şu an olmuyor ama oyunda round bitince ben hala round sonunda duruyorum diğer round geçemiyordum saçma bir şekilde kendi kendine düzeldi. Artı 0 Eksi
Kerem szer dedi: Bendede oluyor. Oyuna girince bir şey yok ama, oyunda ayarlardan ses kısmına girince bütün sesler gidiyor. Genişletmek için tıkla... Şu an olmuyor ama oyunda round bitince ben hala round sonunda duruyorum diğer round geçemiyordum saçma bir şekilde kendi kendine düzeldi.