CS2 oynarken Windows'da internet kesiliyor

Hasan Erikli

Hectopat
Yer
İzmir Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci

ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart

PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı

Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz

SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı

ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD
Meslek
Öğrenci
Yeni gelen güncellemeden kaynaklı bir sorun diye düşündüm fakat ben hariç kimsede bu sorunu görmüyorum. Ethernet kablomun hasarlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Veya CS2 ile mi alakalı bu sorun yardımınızı bekliyorum.

Yeni gelen güncellemeden kaynaklı bir sorun diye düşündüm fakat ben hariç kimsede bu sorunu görmüyorum. Ethernet kablomun hasarlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Veya CS2 ile mi alakalı bu sorun yardımınızı bekliyorum.
Windows otomatik olarak güvenlik duvarını engellemiş olabilir. Şöyle ki, eğer CS GO içerisinde bir eklenti kurduysanız ve bunun içerisindeki dosya windows güvenlik duvarı tarafından tehdit olarak görüldüğü için internete erişim kesiyordur. Bu sebeple kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Windows otomatik olarak güvenlik duvarını engellemiş olabilir. Şöyle ki, eğer CS:GO içerisinde bir eklenti kurduysanız ve bunun içerisindeki dosya Windows güvenlik duvarı tarafından tehdit olarak görüldüğü için internete erişim kesiyordur. Bu sebeple kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Nasıl kontrol edebilirim bu güncellemeden sonra oldu bu arada.

Windows otomatik olarak güvenlik duvarını engellemiş olabilir. Şöyle ki, eğer CS:GO içerisinde bir eklenti kurduysanız ve bunun içerisindeki dosya Windows güvenlik duvarı tarafından tehdit olarak görüldüğü için internete erişim kesiyordur. Bu sebeple kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bir eklenti olarak sadece CS:GO beta kurulu legacy sürümü.

Şimdi şöyle oyunu sil tekrar yükle eğer olmazsa teknik servisle konuş.

Teknik servis dediğin ISS ise ISS ile alakalı bir sorun yok telefonda 300 Mbps'leri alabiliyorum 1 Gbps kullanıyorum ayrıca.

Aynı problem bende de var, PC kaynaklı bir sorun değil CS2 kaynaklı bir problem olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam.

Aynı problem bende de var, PC kaynaklı bir sorun değil CS2 kaynaklı bir problem olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam.

Çözüldü bende bayağıdır tekrarlamadı.

Nasıl cozdunuz bilgi verir misiniz?

Çözemedim, kendiliğinden çözüldü sanırım. dediğim gibi CS:GO'da kuruluydu, Steam üzerinden CS:GO'yu kaldırdığımdan beri olmuyor bu sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı