CS2 oynarken yürüme sorunu oluyor

DENiz edf

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 i5 12400f 16 ram
Arkadaşlar merhaba uzun zamandan sonra CS gireyim dedim. En son CS2 gelmeden once girmistim geri yukledim. Maça girdiğimde arada bir yürürken karater duruyor. Şöyle acıklayayım W basılı tutuyorum sanki oyun s basıp geri bırakıyor. Karater dumduz giderken bir anda cok kısa saniyeliğine duruyor devam ediyor. Mesela dustda long da W basıyorum side gidene kadar W'dan elimi cekmiyorum. 2 3 kez durup hemen devam ediyor. Bazen duruyor yarım saniyeliğine geri yurumeye devam ediyor ve elimi W'dan hiç cekmiyorum. Sebebi nedir? Bu arada pingim de 40 falan ve 300 üstü FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Klavyede sorun olabilir mi?

klavye kaynaklıdır. marka model?

Klavyede sorun olabilir mi?

Yok bir tek CS de oluyor baska herhangi oyunda falan olmuyor Valorant tarzı ve klavye daha yeni klavye markam: Royal Kludge R75.

klavye kaynaklıdır. marka model?

Yok bir tek CS de oluyor baska herhangi oyunda falan olmuyor Valorant tarzı klavye markam: Royal Kludge R75. ve daha yeni klavye 3 ay oldu alalı

Dosyaları doğrular mısınız?

CS2 ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Nasıl dogrulanıyor acıklar mısın lütfen bilmiyorum tam olarak.

Kaç kez sıfırladım bir bilseniz olmuyor gene de.

Sağdaki ayarlar sekmesinden özelliklere tıklıyorsunuz. Buradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıklamanız yeterli.

Dosya Ekleri

• 1732917461678.png
    733,9 KB · Görüntüleme: 17
Dosyaları doğrular mısınız?

Doğruladım herhangi bir şey cıkmadı karsıma bittiğinde sanırım dosyalar tam.

Sağdaki ayarlar sekmesinden özelliklere tıklıyorsunuz. Buradan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıklamanız yeterli.

Evet yaptım şimdi bitti bittiginde karsıma bir şey cıkmadı buyuk ihtimalle dosyalarım tam.

Doğruladım herhangi bir şey cıkmadı karsıma bittiğinde sanırım dosyalar tam.

Evet yaptım şimdi bitti bittiginde karsıma bir şey cıkmadı buyuk ihtimalle dosyalarım tam.

Klavyenin sürücüleri güncel mi diye kontrol edin bence. Hiç olmazsa format atarsınız bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…