CS2 oyun açıldığı andan beri donmaya başlıyor

GMC Denali

Hectopat
Daha fazla  
En baştan başlayayım, daha önceki güncellemelerde böyle problemler yoktu. Oyun açılınca direkt olarak arkadaki tren kusursuzca ancak anlık takıla takıla gidiyor. (oyundan bir problem olduğu daha buradan başlıyor) daha sonra botlarla veya herhangi bir sunucuya girdiğimde yürürken, ateş ederken vb. aklınıza her ne gelirse veya hiçbir şey yapmadan yerinizde durun ve hareket eden oyuncuları izleyin, animasyondan bağımsız oyun saniyede bir düzenli olarak drop yiyor. Oyunu sildim yükledim, dosyaları doğruladım. Ancak bir sonuca ulaşamadım.

Önerisi olan var mıdır? 20.000 TL harcıyorsun oyun oynamak için ama yine yok.

Ekstra olarak:

Oyun içinde sürekli olarak ateş ederken ya da bir yerde yürürken ya da hiçbir şey yapmıyorken bir mini takılma ya da onun gibi bir şey yaşıyorum. Oyunu en yüksek ayarlar ve en düşük ayarlara çektim ve bunun çözümü olmadı. Ekran kartım güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram kaç GB?

Oyunda genel olarak optimizasyon sorunu var bendede oluyor benimki (8) GB ram siz şey yapın hocam oyuna girin arkada ram yiyen uygulamaları kapatın
RAM'le düzelecek bir şey değil maalesef, başka şeyler var çözemediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…