CS2 oyun aniden donuyor

Râvisher

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. CS2'yi betadan beri oynuyorum fakat son 3 4 gündür oyunu oynayamaz oldum.
Ben oyunda ne yaparsam yapayım ister yürüyeyim zıplayayım silah çekeyim rastgele bir durumda aniden oyunum donuyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar açmaya çalıştığımdaysa 5 dakika ya oynatıyor ya oynatmıyor yine donup kalıyor.
Afterburner'den kontrol ettim biraz, 8 GB RAM'imin 7.7'si toplam kullanılıyor. CS'de 2.5 civarı kullanıyor. Sorun RAM'de mi yoksa başka bir şeyde mi?
Intel Core i5-6400 / GTX 750 Ti.

1718265202803.png

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kaynaklı sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek ama sistem genel olarak eski kalmış bilgisayar zorlanıyor belli ki arka plan uygulamalarını ve windows'un kullanmadığınız servislerini vs kapatarak deneyin.

RAM kaynaklı sorun yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek ama sistem genel olarak eski kalmış bilgisayar zorlanıyor belli ki arka plan uygulamalarını ve windows'un kullanmadığınız servislerini vs kapatarak deneyin.
Gece arkadaşlarla oynarken kapatmıştım bi sıkıntı çıkmamıştı ama işte discord spotify açık olmayınca da olmuyor.
Servislerden kastınız nedir hocam.

Discord, Spotify vs kapatınca sorun yaşamıyorsanız sorun kesinlikle ram kaynaklı diyebiliriz. %92 kullanım zaten bunu açıklıyor. Olabildiğince işinize yaramayan her şeyi kapatın yine devam ediyorsa sorun Ram'i yükseltmekten başka bir çözüm yok bu uygulamaları da eş zamanlı kullanmak istiyorsanız.

Servisler/hizmetler windows'un sunduğu bir takım işletim sistemi araçları ama hepsi işimize yaramayabiliyor arka planda çalışmamaları için de kapatabiliyoruz. İşletim sisteminiz nedir bilmiyorum ama bu rehbere göz atabilirsiniz windows hizmetleri konusunda. Sizin sistemde aşırı bir fark yaratır mı bilemiyorum bu genelde işlemciyi rahatlatan bir şey ama denemeye değer.

RAM yetmiyor yüksek ihtimal. Buradan görüyorum arkada Vivaldi vs. açık onları kapat sadece Discord açık dursun yeterli.
Hocam arkada sadece discord açık oluyor normalde bide nadir spotify. Vivaldiyi buraya yazmak için açmıştım arkada sadece.
Discord, Spotify vs kapatınca sorun yaşamıyorsanız sorun kesinlikle ram kaynaklı diyebiliriz. %92 kullanım zaten bunu açıklıyor. Olabildiğince işinize yaramayan her şeyi kapatın yine devam ediyorsa sorun Ram'i yükseltmekten başka bir çözüm yok bu uygulamaları da eş zamanlı kullanmak istiyorsanız.

Servisler/hizmetler windows'un sunduğu bir takım işletim sistemi araçları ama hepsi işimize yaramayabiliyor arka planda çalışmamaları için de kapatabiliyoruz. İşletim sisteminiz nedir bilmiyorum ama bu rehbere göz atabilirsiniz windows hizmetleri konusunda. Sizin sistemde aşırı bir fark yaratır mı bilemiyorum bu genelde işlemciyi rahatlatan bir şey ama denemeye değer.

Hocam bir deneyeyim akşama doğru tekrar geri bildirim veririm.

Hacım denedim sonuç hala aynı, şimdi valorantta da başladı. Tek çözüm ram almak mı? @rotlive

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı