CS2 oyun bulmuyor

İnsomnia06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Sorunum başlıktaki gibi CS 2 de rekabetçi, seçkin ve yoldaş maçı bulmuyor hiçbir şekilde bu forum başta olmak üzere bir sürü araştırma yaptım Steam'den ping/ dakika ayarının hepsinde denedim (250'ye kadar düşürdüm) oyun içi ping ayarını 350'ye kadar çıkardım oyunu sildim tekrar yükledim dosyaları doğruladım ama asla oyun bulmuyor eğlence modları ve topluluk sunucularına girebiliyorum ama rekabetçi ve seçkin giremiyorum. Ayrıca 'oyun oynamak istiyor' kısmında kendimden başka oyuncu göremiyorum, sadece kendimi görüyorum. Konu ile ilgili başka bir çözüm önerisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Sorunum başlıktaki gibi CS 2 de rekabetçi, seçkin ve yoldaş maçı bulmuyor hiçbir şekilde bu forum başta olmak üzere bir sürü araştırma yaptım Steam'den ping/ dakika ayarının hepsinde denedim (250'ye kadar düşürdüm) oyun içi ping ayarını 350'ye kadar çıkardım oyunu sildim tekrar yükledim dosyaları doğruladım ama asla oyun bulmuyor eğlence modları ve topluluk sunucularına girebiliyorum ama rekabetçi ve seçkin giremiyorum. Ayrıca 'oyun oynamak istiyor' kısmında kendimden başka oyuncu göremiyorum, sadece kendimi görüyorum. Konu ile ilgili başka bir çözüm önerisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

O ping ayarını yükseltmeniz zarar girin o ping ayarının üstünde hangi pinge hangi sunucu var en az ping hangi sunucuysa o gösterilen pingin 5 üstünü yazın yeter.

Anladım. Seçkin misin? Güven faktörün düşük mü?
Evet seçkinim, güven faktörümde düşük değil.

Aynısı bende de olmuştu. Burada birisi modeme rest at demişti, ilginçtir ki işe yaramıştı. Deneyin bakalım :)
Denedim, maalesef o da işe yaramadı 😞

Arkadaşlar hala bir çözüm bulamadım. Bilgisayarı formatlamak işe yarar mı? Yapmadığım birtek o kaldı çünkü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı