Çözüldü CS2 oyun içinde kimse konuşmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1 haftadır oyun içi kimsenin sesini duyamıyorum, mikrofon tuşuna bastığımda benimki çalışıyor ama kimsenin sesi gelmiyor, sesli iletişimi devre dışı bırak tuşu da kapalı, her oyunu derin bir sessizlikle oynuyorum, kimse info vermiyor, yardım edin. Belki de kimse Mic basmıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Muhtemelen config ayarlarındandır problem oyun içi kodunu hatırlamıyorum fakat prosettings üzerinden herhangi bir pro oyuncunun config ayarlarını yükleyin, o kodda düzelir. örn: xantares, monesy, donk gibi config ayarları fazla olanları tercih edin ve kullanmadan önce kişisel ayarlarınızı bulup config içerisinden düzeltin.
Muhtemelen config ayarlarındandır problem oyun içi kodunu hatırlamıyorum fakat prosettings üzerinden herhangi bir pro oyuncunun config ayarlarını yükleyin, o kodda düzelir. örn: xantares, monesy, donk gibi config ayarları fazla olanları tercih edin ve kullanmadan önce kişisel ayarlarınızı bulup config içerisinden düzeltin.

Çözüm
Muhtemelen Config ayarlarındandır problem oyun içi kodunu hatırlamıyorum fakat prosettings üzerinden herhangi bir Pro oyuncunun Config ayarlarını yükleyin, o kodda düzelir. Örneğin: Xantares, monesy, donk gibi Config ayarları fazla olanları tercih edin ve kullanmadan önce kişisel ayarlarınızı bulup Config içerisinden düzeltin.

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı