DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.042 Makaleler 2 Çözümler 15 1 Eylül 2023 #1 Bu oyun boyunca ekranımda kaldı. ESC bastım ayarlara girdim çıktım düzelmedi. Oyun aramaya bastım. Birkaç davet aldım aramayı kapattım. Ama kapatmama rağmen davet gelip durdu. Oyuna girdim hala dın dın davet gelmeye devam etti.
Bu oyun boyunca ekranımda kaldı. ESC bastım ayarlara girdim çıktım düzelmedi. Oyun aramaya bastım. Birkaç davet aldım aramayı kapattım. Ama kapatmama rağmen davet gelip durdu. Oyuna girdim hala dın dın davet gelmeye devam etti.
I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 DoktorBey19 dedi: Eki Görüntüle 1927570 Bu oyun boyunca ekranımda kaldı. ESC bastım ayarlara girdim çıktım düzelmedi. Oyun aramaya bastım. Birkaç davet aldım aramayı kapattım. Ama kapatmama rağmen davet gelip durdu. Oyuna girdim hala dın dın davet gelmeye devam etti. Genişletmek için tıkla... CS 2 de rekabetçi açık mı?
DoktorBey19 dedi: Eki Görüntüle 1927570 Bu oyun boyunca ekranımda kaldı. ESC bastım ayarlara girdim çıktım düzelmedi. Oyun aramaya bastım. Birkaç davet aldım aramayı kapattım. Ama kapatmama rağmen davet gelip durdu. Oyuna girdim hala dın dın davet gelmeye devam etti. Genişletmek için tıkla... CS 2 de rekabetçi açık mı?
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Kanka normal bende arada sırada drop yiyordum, vallahi bir ara oyun dondu FPS 2'ye geldi sonra tekrar duzelti kendini oyun. i310100F dedi: CS 2 de rekabetçi açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet 10 maç oynaman gerek rank beli olması için ama sanırım sadece uzun maç var kısa maç yok o kötü sahden.
Kanka normal bende arada sırada drop yiyordum, vallahi bir ara oyun dondu FPS 2'ye geldi sonra tekrar duzelti kendini oyun. i310100F dedi: CS 2 de rekabetçi açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet 10 maç oynaman gerek rank beli olması için ama sanırım sadece uzun maç var kısa maç yok o kötü sahden.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.042 Makaleler 2 Çözümler 15 2 Eylül 2023 #4 Admin başlığımı değiştirmiş. Oyun donmadı arkadaşlar. Bu silah ve rakibin adı oyun boyunca ekranda kaldı. Ekranın ortasında kocaman yazıyla oynadım.
Admin başlığımı değiştirmiş. Oyun donmadı arkadaşlar. Bu silah ve rakibin adı oyun boyunca ekranda kaldı. Ekranın ortasında kocaman yazıyla oynadım.
I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 lensi dedi: Kanka normal bende arada sırada drop yiyordum, vallahi bir ara oyun dondu FPS 2'ye geldi sonra tekrar duzelti kendini oyun. Evet 10 maç oynaman gerek rank beli olması için ama sanırım sadece uzun maç var kısa maç yok o kötü sahden. Genişletmek için tıkla... Ben de bugün girdim de rekabetçi basılmıyordu basit eğlence oynadım.
lensi dedi: Kanka normal bende arada sırada drop yiyordum, vallahi bir ara oyun dondu FPS 2'ye geldi sonra tekrar duzelti kendini oyun. Evet 10 maç oynaman gerek rank beli olması için ama sanırım sadece uzun maç var kısa maç yok o kötü sahden. Genişletmek için tıkla... Ben de bugün girdim de rekabetçi basılmıyordu basit eğlence oynadım.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 DoktorBey19 dedi: Admin başlığımı değiştirmiş. Oyun donmadı arkadaşlar. Bu silah ve rakibin adı oyun boyunca ekranda kaldı. Ekranın ortasında kocaman yazıyla oynadım. Genişletmek için tıkla... He Allah kurtarsın o zaman.
DoktorBey19 dedi: Admin başlığımı değiştirmiş. Oyun donmadı arkadaşlar. Bu silah ve rakibin adı oyun boyunca ekranda kaldı. Ekranın ortasında kocaman yazıyla oynadım. Genişletmek için tıkla... He Allah kurtarsın o zaman.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.042 Makaleler 2 Çözümler 15 2 Eylül 2023 #7 Rekabetçi açık değil. Seçkin modda rekabetçi giriyorsunuz.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 DoktorBey19 dedi: Rekabetçi açık değil. Seçkin modda rekabetçi giriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Seçkin mod da 5 v 5 atıyorlar?
DoktorBey19 dedi: Rekabetçi açık değil. Seçkin modda rekabetçi giriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Seçkin mod da 5 v 5 atıyorlar?
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.042 Makaleler 2 Çözümler 15 2 Eylül 2023 #9 lensi dedi: Seçkin mod da 5 v 5 atıyorlar? Genişletmek için tıkla... Basit eğlence 5 v 5 mi?