6 684976 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 32 12 Mart 2025 #1 Böyle bir sorun yaşıyorum düzelmiyor bir türlü.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 12 Mart 2025 #2 İnternet bağlantını özel ağdan ortak ağa almayı dene. Artı 0 Eksi
rmznutk Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 Hala anlık yaşıyor musun ? Genelde salı gecesi (çarşambaya bağlanan) steam üzerinde bakımlar vs. oluyor o sıralarda atılmıyor Artı 0 Eksi
Hala anlık yaşıyor musun ? Genelde salı gecesi (çarşambaya bağlanan) steam üzerinde bakımlar vs. oluyor o sıralarda atılmıyor
KS KS 6 684976 Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 32 12 Mart 2025 #4 rmznutk dedi: Hala anlık yaşıyor musun? Genelde salı gecesi (çarşambaya bağlanan) Steam üzerinde bakımlar vs. oluyor o sıralarda atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dünden beri aynı sorun var şu an silip tekrar yüklüyorum. ZechPhoenix dedi: İnternet bağlantını özel ağdan ortak ağa almayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. ZechPhoenix dedi: İnternet bağlantını özel ağdan ortak ağa almayı dene. Genişletmek için tıkla... ortak ağdaymış zaten Son düzenleme: 12 Mart 2025 Artı 0 Eksi
rmznutk dedi: Hala anlık yaşıyor musun? Genelde salı gecesi (çarşambaya bağlanan) Steam üzerinde bakımlar vs. oluyor o sıralarda atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dünden beri aynı sorun var şu an silip tekrar yüklüyorum. ZechPhoenix dedi: İnternet bağlantını özel ağdan ortak ağa almayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. ZechPhoenix dedi: İnternet bağlantını özel ağdan ortak ağa almayı dene. Genişletmek için tıkla... ortak ağdaymış zaten