CS2 oyunda biriken parayla yeni hesaplara seçkin almak mantıklı mı?

conorwolf

Hectopat
Daha fazla  
3 hesabımda seçkin var bunlardan gelen kasa ve skinleri satıp yeni hesaba seçkin alınır mı? Böylelikle 4 hesaptan drop alıp seçkin parasını 1-2 ay içerisinde çıkarıp kara geçebilirim diye düşünüyorum.

4*400 = 1600TL. Silah kasası düşürseniz 2800TL. Ne zaman kar edeceksiniz? Süre önemli değilse uzun vadede kar edersiniz belki.

Bir para sıkıntınız yoksa ticari açıdan düşünüp dediğiniz sistemi uygulayabilirsiniz, belki çok daha fazla kar edebilirsiniz belli olmaz. Deneyebilirsiniz.

Ayda ortalama çok şanslı değilsen 350 civarı alırsın 3 hesaptan yani diğerine de alsan çıkarman yine bayağı uzun sürecek bence akıl mantık işi değil. CS'de yatırım istiyorsan git skin ticareti yap bari Prime'la nereye kadar sanki hem artık level de atlaman gerekiyor yani bir sürü saatin de gidecek bunu yaparken boş iş kısacası.

4 hesapla seviye kasmak uzun sürmez mi? Harcadığınız zamana o para değer mi?
Boşa zaman harcamaktan başka birşey değil bence.

Ayda ortalama çok şanslı değilsen 350 civarı alırsın 3 hesaptan yani diğerine de alsan çıkarman yine bayağı uzun sürecek bence akıl mantık işi değil. CS'de yatırım istiyorsan git skin ticareti yap bari Prime'la nereye kadar sanki hem artık level de atlaman gerekiyor yani bir sürü saatin de gidecek bunu yaparken boş iş kısacası.

3 hesaptan ayda 350 civarı aldığımda 1 ayda neredeyse çıkarmış olmuyor muyum? Sonraki ay gelenler kar olmaz mı hocam?

4 hesapla seviye kasmak uzun sürmez mi? Harcadığınız zamana o para değer mi?
Boşa zaman harcamaktan başka bir şey değil bence.

Kendim oynamayacağım hocam.

4*400 = 1600TL. Silah kasası düşürseniz 2800TL. Ne zaman kar edeceksiniz? Süre önemli değilse uzun vadede kar edersiniz belki.

3 hesabı çok daha önce aldığım için şu an sadece 400TL çıkacak benden o da cebimden değil yine oyundan aldığım dropların satışıyla.

Kendim oynamayacağım hocam.

3 hesabı çok daha önce aldığım için şu an sadece 400TL çıkacak benden o da cebimden değil yine oyundan aldığım dropların satışıyla.

Yani düşününce ayda yine hiç şanslı olmadığını varsıyorum ve ortalama haftalık her hesaptan 30 TL kazandığını varsayıyorum. 450 civarı bir şey kalır size aylık bu tabii. Bu 450 TL için de her hafta 4 hesaba da girip 4-5 maç rekabetçi atıp level atlaman lazım ki bu da çok yorucu ve vakit alan bir şey. Çok boş vaktin varsa uğraş da bence hala mantıksız sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı