epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #11 sinyorgma dedi: O zamana o para değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bu zaten halihazırda CS oynayan biri için çok kolay.
sinyorgma dedi: O zamana o para değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Bu zaten halihazırda CS oynayan biri için çok kolay.
conorwolf Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #12 epimedium dedi: Bu zaten halihazırda CS oynayan biri için çok kolay. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum ayda 20 maç zaten oynuyorum. sinyorgma dedi: O zamana o para değer mi sizce? Nasıl yani başkasına mı oynattıracaksınız? Şu an da seviye atlamadan drop düşmüyor oynamanız zorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın almaya gücü yok ona vermeyi düşünüyorum dropları ben alırım.
epimedium dedi: Bu zaten halihazırda CS oynayan biri için çok kolay. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum ayda 20 maç zaten oynuyorum. sinyorgma dedi: O zamana o para değer mi sizce? Nasıl yani başkasına mı oynattıracaksınız? Şu an da seviye atlamadan drop düşmüyor oynamanız zorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın almaya gücü yok ona vermeyi düşünüyorum dropları ben alırım.