CS2 packet loss sorunu nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan İlbay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 9.973

İlbay

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_1.png

İnternetim 100 megabit, herhangi bir ping sorunum da yok ama serverlardan yüksek oranda packet loss alıyorum. Yakın çevremde oturan bir arkadaşla aynı maçta aynı anda yükselip artıyor bu değer. Bu Steam'lık bir şey mi yoksa bizim yapabileceğimiz bir çözüm yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2324200

İnternetim 100 megabit, herhangi bir ping sorunum da yok ama serverlardan yüksek oranda packet loss alıyorum. Yakın çevremde oturan bir arkadaşla aynı maçta aynı anda yükselip artıyor bu değer. Bu Steam'lık bir şey mi yoksa bizim yapabileceğimiz bir çözüm yolu var mı?
Son güncellemeden sonra sanırım genel olarak herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor. Bende aynı dertle uğraşıyorum.

Bir çözüm bulursanız lütfen buraya yazın gerçekten bu sorun sinir bozucu.

Tam çekemedim ama iki arkadaş en sağdaki 50 ve yanındaki arkadaş 30'u görüyor ve bu sorun bugün başladı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-10-12 saat 00.27.20_100ff99c.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-12 saat 00.27.20_100ff99c.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 543
Son düzenleme:
Yabancı forumlarda gördüm işe yarıyor şu Max Acceptable Game Traffic Bandwith ve Buffering to smooth over packet loss ayarlarını fotoğraftaki gibi yapın:
1728737387298.png

Eki Görüntüle 2324200

Sorunu çözdünüz mü acaba? Aynı durumu 1 aydır ben de yaşıyorum herhangi bir çözüm bulamadım.

Aynı problem bende de var ve bizlerle yani sistemimizle ilgili değil sanırım csgo durmadan güncelleme getiriyor.bugün itibariyle yeni ayarlar geldi.

Aynı problem bende de var ve bizlerle yani sistemimizle ilgili değil sanırım csgo durmadan güncelleme getiriyor.bugün itibariyle yeni ayarlar geldi.
Evet hocam problem oyunla alakalı, dün gece gelen güncelleme sonrası akicilik gitmiş oyundaki iyice beter ediyorlar.

Benim sorunum internet kaynaklıydı TurkNet kullanıyordum. 2-3 aydır bu sorunu yaşıyordum teknik ekip yönlendirdik diyorlardı sürekli. En son dayanamayıp iptel ettim ve Superonline internete geçtim sorunum çözüldü.

Ekran görüntüsü 2024-11-20 124706.png

Son güncelleme ile kullanıcılara menüde yeni seçenekler gelmiş,örneğin bu ekrana hiçbir şekilde hakim değilim.Ayrıca nvidia ile oyunun kendisi farklı ayarları öneriyor,sistemim kararsız kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı