CS2 pak01.vpk hatası

İşletim sistemi
Windows 11

eypmsa

Decapat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
AMD SAPPHIRE RX580
Anakart
Z390 AORUS PRO
İşlemci
İ5 9600K
Sürekli bir şekilde arada bir bu hatayı alıyorum. Çok can sıkıcı bir şey. Tam maça girerken ya da başladıktan 2-3 saniye sonra bu hatayı veriyor. Sonra da ban yiyorum. Bu sorunu çözmek için bazı videolar izledim ama başkalarının silip tekrar doğruladığı dosyalar bende yok. Nasıl bu sorunu çözebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-05 143247.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-05 143247.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 113
Sürekli bir şekilde arada bir bu hatayı alıyorum. Çok can sıkıcı bir şey. Tam maça girerken ya da başladıktan 2-3 saniye sonra bu hatayı veriyor. Sonra da ban yiyorum. Bu sorunu çözmek için bazı videolar izledim ama başkalarının silip tekrar doğruladığı dosyalar bende yok. Nasıl bu sorunu çözebilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Dosyanın bozuk olduğunu söylüyor dosya doğrulama yaptınız ve hâlâ aynı hatayı alıyorsunuz

Olmazsa RAM frekansını düşürüp tekrar deneyin olmadı XMP kapatıp deneyin belki duzelir yabancı kaynaklar denemiş

Son düzenleme:
Hocam sorunun çözümünü buldun mu acaba ben de aynısını yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı