CS2 pala bıçağı vs Talon bıçağı

MerdoJR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ MPG B650 EDGE WIFI
AMD RYZEN 7 7700X
GIGABYTE RTX 4070 12GB OC
SAPPHİRE NİTRO+ AMD RX 580 8GB
32 GB KINGSTON RAM
2.5 TBB SSD
MSI RPG 11
Meslek
İşletmeci
Selam,

Envanterimdeki gölge hançer bıçaklarını satıp pala bıçağı mı almalıyım?(Stat Trak Kaplan dişi factory New) yoksa Talon bıçak(görevde kullanılmış) mı almalıyım?

Dosya Ekleri

• xcas.png
    91,8 KB · Görüntüleme: 311
  • xs.png
    245,9 KB · Görüntüleme: 262
  • za.png
    85,5 KB · Görüntüleme: 232
Pala oynarsın ama bir süre sonra sıkar. Talon alsan bıçaktan sıkılmazsın ama skin çok sıkar yani aynı bence pala al.

Hocam pala ya da Talon alma pala çabuk sıkıyor Talon da skini çok çabuk sıkar. Güzel skinli bir bowie knife al çevirmesi çok eğlenceli ayrıca havalı da uzun süre sıkmadan oynatır.

Benimde tercihim talondan yana fakat sizin zevkinize bağlı pala bıçağının deseni de güzelmiş.

Hocam pala ya da Talon alma pala çabuk sıkıyor Talon da skini çok çabuk sıkar. Güzel skinli bir bowie knife al çevirmesi çok eğlenceli ayrıca havalı da uzun süre sıkmadan oynatır.
Bana göre Bowie hem çok kalın hem çok kaba duruyor çekişi vs çok kötü. (Bana göre.)

Palayı alma sebebim yatırım birkaç ay sonra satıp Talon alacağım factory New.

Selam,

Envanterimdeki gölge hançer bıçaklarını satıp pala bıçağı mı almalıyım?(Stat Trak Kaplan dişi factory New) yoksa Talon bıçak(görevde kullanılmış) mı almalıyım?
Yani bizim fikrimiz çok önemli değil sen kullanacaksın o yüzden komutlarla alınıyor mu bilmiyorum ama sunuculardan alıp bak azıcık kullan, sana göre hangisi daha güzelse onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…