KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Merhaba. Paris kapsüllerinden Cypher (Holo), Perfecto (Holo), Goofy (Holo), s1mple (Glitter) ve Apex (Gold) çıkardım. Sizce bunları satayım mı yoksa bekleteyim mi?
Merhaba. Paris kapsüllerinden Cypher (Holo), Perfecto (Holo), Goofy (Holo), s1mple (Glitter) ve Apex (Gold) çıkardım. Sizce bunları satayım mı yoksa bekleteyim mi?
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #2 KingExodus dedi: Merhaba. Paris kapsüllerinden Cypher (Holo), Perfecto (Holo), Goofy (Holo), s1mple (Glitter) ve Apex (Gold) çıkardım. Sizce bunları satayım mı yoksa bekleteyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence satıp fracture case al.
KingExodus dedi: Merhaba. Paris kapsüllerinden Cypher (Holo), Perfecto (Holo), Goofy (Holo), s1mple (Glitter) ve Apex (Gold) çıkardım. Sizce bunları satayım mı yoksa bekleteyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence satıp fracture case al.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 14 30 Eylül 2023 #3 Stickerlar değerlenmedi, aksine düştü. Parçalanmış kasası değerlendi.
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 Garibo dedi: Stickerlar değerlenmedi, aksine düştü. Parçalanmış kasası değerlendi. Genişletmek için tıkla... Onu alıyorum o zaman satıp
Garibo dedi: Stickerlar değerlenmedi, aksine düştü. Parçalanmış kasası değerlendi. Genişletmek için tıkla... Onu alıyorum o zaman satıp