CS2 Paris kapsülleri hala alınabilir mi?

Turtlerick

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi. 5 Ekim halen indirim bitmiş değil. Valve CS2'den dolayı kazanç elde etmek için mi yapıyor? CS:GO'dan çıkarıp CS2'ye eklemesi çoğu yatırımcıların güvenini sarstı. Gelelim soruma, kapsül almak istiyorum ve ortalama beklediğim fiyat 24 ila 30 TL arası çıksa yeterli olur. Çok bekletir mi? PGL geliyor, indirim halen devam ediyor ve herkes aldı. Adet çok fazla var kolay kolay fiyatı hemen artmayacak gibi duruyor, bilmem. Ne dersiniz?

Ben kar ederim diye gaza geldim 120 TL harcadım 100 TL zarardayım tamamen şans işi 6 kapsülde 200'lük çıkaranda var çıkaramayanda var size kalmış.

35 tane falan açmışımdır. Yaklaşık 250 TL'lik kazanç sağladım. 5 kapsülde 170 TL'lik navı çıkartması da çıkarttım. Hiçbir şey çıkmadığı da oldu. Tamamen şansla alakalı.

35 tane falan açmışımdır. Yaklaşık 250 TL'lik kazanç sağladım. 5 kapsülde 170 TL'lik navı çıkartması da çıkarttım. Hiçbir şey çıkmadığı da oldu. Tamamen şansla alakalı.
Pardon ben biraz olayı yanlış anlatmışım kapsül alıp bekleteceğim indirimler bitince yavaş yavaş fiyatlar artıyor diye biliyorum ama indirim çok sürdüğü için rmr gibi vaka yaşanabilir mi acaba

Ben kar ederim diye gaza geldim 120 TL harcadım 100 TL zarardayım tamamen şans işi 6 kapsülde 200'lük çıkaranda var çıkaramayanda var size kalmış.
Peki kapsül alıp biriktirmek bu saatten sonra karlı olur mu?

Son düzenleme:

Kısa zaman bekleyip kâr etmek için alacaksanız olmaz. Uzun süre bekletecekseniz alınır, her şekilde o kapsül kalkacağı için fiyatı artar.
Ayrıca ben elimdekileri sattim hala biraz var onlarında satma bani bitsin satacağım. CS2 çıktığında anlık bir al sat yaparak kâr ettim ama şu an elimde bulunan kapsülleri zarardan satacagim. RMR gibi olmaz RMR'in yükselmeme sebeplerinden biri stickerin kötülüğü Paris güzel kullanilir.

Kaç kapsül var elinizde.

Bence de uzun sürede güzel kar ettirir. Ama kısa sürede çok kar ettirmeyebilir.

Kaç kapsül var elinizde.

125 tane aldım 16 ila 25 liraya çıksa gayet kafi benim için uzun vadeden kastınıız 2 yıl gibi düşünebiliyr miyiz

Kaç kapsül var elinizde.

Şu an en fazla 100dür. Banları bitse satacağım direkt. Ortalama 400+ kapsül vardı CS2 ciktiginda anlık kâr edip 500+ yaptım. CS2'de kaldirirsa satmazdım daha da biriktirirdim de maalesef.

125 tane aldım 16 ila 25 liraya çıksa gayet kafi benim için uzun vadeden kastınıız 2 yıl gibi düşünebiliyr miyiz?

Bence uygun bir süre çünkü diğer kapsüllerde de oynamalar olmuş. Her türlü değerlenecektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…