CS2 pazardan, pahalı skin nasıl alınmalı?

ShadowRuno

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Eagle Rtx 3060 12GB OC / Ryzen 7 5700x 3,40Ghz / 2x GSKILL RipjawsV 16GB DDR4 3200Mhz / WD 1TB GREEN SN350 NVMe Gen3x4 M.2 SSD (Okuma 3200MB / Yazma 2500MB) / B550M DS3H
Biliyorum, çok pahalı değil ama CS'de ilk defa bu kadar pahalı bir skin alacağım. Pazarda baktığımda, AK-47 "Kafadan Vuruş" (Headshot) skininin az aşınmış versiyonunu almak istiyorum. Sipariş verenler yaklaşık 21 dolar teklif veriyor, ancak satanlar minimum 28 dolara satış yapıyor. Acaba 22 dolara sipariş versem alabilir miyim, yoksa illa 28 dolar vermem mi gerekiyor? Grafikte zamanında 20 dolara da satılmış, 30 dolara da satılmış. Ne yapmalıyım?

Steam pazarda en son 21 dolardan 3 tane satılmış. 20-22 dolar arası teklifi koy mutlaka gelir ama geç mi gelir orasını bilemeyiz. Onun dışında csmoney gibi sitelerde 20 dolar civarında da alabilirsin

Biliyorum, çok pahalı değil ama CS'de ilk defa bu kadar pahalı bir skin alacağım. Pazarda baktığımda, AK-47 "kafadan vuruş" (headshot) skininin az aşınmış versiyonunu almak istiyorum. Sipariş verenler yaklaşık 21 dolar teklif veriyor, ancak satanlar minimum 28 dolara satış yapıyor. Acaba 22 dolara sipariş versem alabilir miyim, yoksa illa 28 dolar vermem mi gerekiyor? Grafikte zamanında 20 dolara da satılmış, 30 dolara da satılmış. Ne yapmalıyım?

Şu anda Steam de fiyatlar gereksiz artmış şekilde dengesiz bir sıkıntı var gibi satışa koyduğumuz ürünler gözükmüyor bile hemen almayın pazar kendine geldin kafadan vuruş o kadar pahalı değildi.

Steam pazarda en son 21 dolardan 3 tane satılmış. 20-22 dolar arası teklifi koy mutlaka gelir ama geç mi gelir orasını bilemeyiz. Onun dışında csmoney gibi sitelerde 20 dolar civarında da alabilirsin
geç gelmesi sıkıntı değil. dediğiniz fiyatlara koyup almayı deneyeceğim teşekkürler

Şu anda Steam de fiyatlar gereksiz artmış şekilde dengesiz bir sıkıntı var gibi satışa koyduğumuz ürünler gözükmüyor bile hemen almayın pazar kendine geldin kafadan vuruş o kadar pahalı değildi.
hocam ama zaten cs2 çıktığından beri fiyatlar çok yükseldi, yakın zamanda düşer mi ki fiyatı

Son düzenleme:
Geç gelmesi sıkıntı değil. Dediğiniz fiyatlara koyup almayı deneyeceğim teşekkürler.

Hocam ama zaten CS2 çıktığından beri fiyatlar çok yükseldi, yakın zamanda düşer mi ki fiyatı.

Hocam öyle değil pazar bugda o skin normalde 20-22 dolar mesela şimdi 30 dolara gözüküyor ama satışa koysan bile satışta gözükmüyor onu demek istiyorum pazar buga girdi kafadan vuruş MW alacaksanız maksimum 20 dolar teklif verin zaten pazar düzelince fiyatlar da normale döner örnek vereyim M4A4 Neo noir WW var bende normalde 9 dolardı şu anda 30 dolar gözüküyor ve sadece 2 satış var demek istediğim bu.

Hocam öyle değil pazar bugda o skin normalde 20-22 dolar mesela şimdi 30 dolara gözüküyor ama satışa koysan bile satışta gözükmüyor onu demek istiyorum pazar buga girdi kafadan vuruş MW alacaksanız maksimum 20 dolar teklif verin zaten pazar düzelince fiyatlar da normale döner örnek vereyim M4A4 Neo noir WW var bende normalde 9 dolardı şu anda 30 dolar gözüküyor ve sadece 2 satış var demek istediğim bu.
Ha ben yanlış anlamışım. Şimdi anladım teşekkürler.

Son düzenleme:
Rica ederim.

Dediğim hata düzeltilmiş fiyatlar eski haline döndü

.
evet hocam dediğiniz gibi düzelmiş fiyatlar. 20 dolar civarına düştü, bende 21 dolara satın almak için sipariş verdim. Umarım alabilirim tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı