CS2 PGL Major Copenhagen 2024 Pick Em'leri

Vitality yerine Faze'i 3-0'a koydum. Pain o kadar kötü mü ya? Onun yerine de Imperial'ı koydum. Umarım hata etmemişimdir. Ama yabancılar hep Faze'i 3-0'a koymuşlar.

Açıkçası bu yeni pick'em sisteminde öngörmek daha da zor. Pain iyi ancak bu aşamadaki takımlara genel bir bakış atarak Pain'i 0-3'e koydum. Çok fazla sürpriz yaşamadan 5 yaparız umarım.

Bu pickem sistemini ben pek anlayamadım. Görseli yükledim, benden daha kötü yapanlar nasıl gümüş jetonu aldılar anlayamadım. Anlatabilecek arkadaşlar varsa ona göre tahmin yapacağım...

Dosya Ekleri

• 0db8078686a1ba9a4d5c91e612ee7c16.jpeg
    388,6 KB · Görüntüleme: 59
Bu pickem sistemini ben pek anlayamadım. Görseli yükledim, benden daha kötü yapanlar nasıl gümüş jetonu aldılar anlayamadım. Anlatabilecek arkadaşlar varsa ona göre tahmin yapacağım...

5 tutmuş, 3. mücadele tamam ama daha güncellenmedi, güncellenince sayacak. Onu beklemene de gerek yok, eleme aşaması pick'emlerini yaptığın anda jeton gümüş olur.

Spirit NaVi ile karşılaşacak. NaVi'yi yenerse 3:0 olur, 1 doğru oradan geldi. 0:3'e koyduğum TheMongolz ve Pain birbiriyle karşılaştığı için oradan da bir doğru garanti gelecek, şu an ikisi de 0:2. Ancak Spirit NaVi'yi yenemezse pick'ler neredeyse ölüyor gibi, bakalım yine de.

Faze ve spirit koydum 3-0'a faze zaten çoktan patladı. Umarım EF yener.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…