WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #61 Metin Eren Türkmen dedi: Legends için 0-3'lerde çok kararsız kaldım, Mongolz, Ecstatic ya da Furia da 0-3 olabilir gibi. Neyse değişmeyeceğim, zaten en fazla altın olacak. Genişletmek için tıkla... Complexity de 0 çekebilir. Çekerse şaşırma
Metin Eren Türkmen dedi: Legends için 0-3'lerde çok kararsız kaldım, Mongolz, Ecstatic ya da Furia da 0-3 olabilir gibi. Neyse değişmeyeceğim, zaten en fazla altın olacak. Genişletmek için tıkla... Complexity de 0 çekebilir. Çekerse şaşırma
F fearlessw Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 124 21 Mart 2024 #62 Complexity ile pain maçı çoğu sonucun kaderini belirleyecek çünkü çoğu kişi ya complexityi 0 3'e koymuş ya da paini bir de bütün sistemi değiştiriyor bakalım hangisi kazanacak bence complexity diyorum ben.
Complexity ile pain maçı çoğu sonucun kaderini belirleyecek çünkü çoğu kişi ya complexityi 0 3'e koymuş ya da paini bir de bütün sistemi değiştiriyor bakalım hangisi kazanacak bence complexity diyorum ben.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 21 Mart 2024 #63 Faze ve G2 çoğu ihtimalde karşı karşıya kalsa da yeni süprizlere karşı bir deneme yaptım. Nasıl olsa bu senede elmas kaçtı, tamamen eğlencesine.
Faze ve G2 çoğu ihtimalde karşı karşıya kalsa da yeni süprizlere karşı bir deneme yaptım. Nasıl olsa bu senede elmas kaçtı, tamamen eğlencesine.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.818 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 21 Mart 2024 #64 0-3'e Imperial koydum yine ilk maçtan yattı, bu Virtus Pro'ya hiç güvenmiyordum zaten çıkacak takımlar arasına da almadım, bari şu maçı kazansaydınız
0-3'e Imperial koydum yine ilk maçtan yattı, bu Virtus Pro'ya hiç güvenmiyordum zaten çıkacak takımlar arasına da almadım, bari şu maçı kazansaydınız
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 21 Mart 2024 #65 Metin Eren Türkmen dedi: 0-3'e Imperial koydum yine ilk maçtan yattı, bu Virtus Pro'ya hiç güvenmiyordum zaten çıkacak takımlar arasına da almadım, bari şu maçı kazansaydınız Genişletmek için tıkla... Imperial neymiş yaa. Lanet olsun hiçbir takıma güvenmiyorum artık.
Metin Eren Türkmen dedi: 0-3'e Imperial koydum yine ilk maçtan yattı, bu Virtus Pro'ya hiç güvenmiyordum zaten çıkacak takımlar arasına da almadım, bari şu maçı kazansaydınız Genişletmek için tıkla... Imperial neymiş yaa. Lanet olsun hiçbir takıma güvenmiyorum artık.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.818 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 22 Mart 2024 #66 EF - Faze maçı neydi öyle ya
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.529 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #67 Metin Eren Türkmen dedi: EF - Faze maçı neydi öyle ya Genişletmek için tıkla... Sağlam oynadılar ancak Wicadia'nın full risk almalı oyun stili bir yerde patlayacak gibi duruyor, bakalım.
Metin Eren Türkmen dedi: EF - Faze maçı neydi öyle ya Genişletmek için tıkla... Sağlam oynadılar ancak Wicadia'nın full risk almalı oyun stili bir yerde patlayacak gibi duruyor, bakalım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.818 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 22 Mart 2024 #68 wanetage dedi: Sağlam oynadılar ancak Wicadia'nın full risk almalı oyun stili bir yerde patlayacak gibi duruyor, bakalım. Genişletmek için tıkla... Bence RMR ve Katowice'deki Faze maçlarından sonra sağlam analiz edilmiş gibi.
wanetage dedi: Sağlam oynadılar ancak Wicadia'nın full risk almalı oyun stili bir yerde patlayacak gibi duruyor, bakalım. Genişletmek için tıkla... Bence RMR ve Katowice'deki Faze maçlarından sonra sağlam analiz edilmiş gibi.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 22 Mart 2024 #69 Pain bu maçı kazanmalı. Mongolz'u 0-3'e koyduk kaybetmeli.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #70 LazJedi dedi: Pain bu maçı kazanmalı. Mongolz'u 0-3'e koyduk kaybetmeli. Genişletmek için tıkla... Mongolz Kaybetti. İyi oldu vallahi.
LazJedi dedi: Pain bu maçı kazanmalı. Mongolz'u 0-3'e koyduk kaybetmeli. Genişletmek için tıkla... Mongolz Kaybetti. İyi oldu vallahi.