Z0NA Yoctopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:10 #1 Son üç gündür bu durumda. Farklı oyunlarda bu kadar etkilemiyor. Ağdan kaynaklı olsa ping anlık fırlamaz. Başka bir sorun var. Packet loss da yaşıyorum. Yardımcı olun, oyun oynayamıyorum. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 28,2 KB · Görüntüleme: 9 Screenshot_2.png 13,2 KB · Görüntüleme: 10
Son üç gündür bu durumda. Farklı oyunlarda bu kadar etkilemiyor. Ağdan kaynaklı olsa ping anlık fırlamaz. Başka bir sorun var. Packet loss da yaşıyorum. Yardımcı olun, oyun oynayamıyorum.
E emirhan20 Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:19 #2 Hocam o internetle normal zaten 8.6 çok kötü bence iyi bir internet paketine geç. En az 150 mps olması lazım yoksa zaten ping çıkar.
Hocam o internetle normal zaten 8.6 çok kötü bence iyi bir internet paketine geç. En az 150 mps olması lazım yoksa zaten ping çıkar.
Z0NA Yoctopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:20 #3 emirhan20 dedi: Hocam o internetle normal zaten 8.6 çok kötü bence iyi bir internet paketine geç. En az 150 mps olması lazım yoksa zaten ping çıkar. Genişletmek için tıkla... önceden de aynı interneti kullanıyordum böyle bir sorunum yoktu bir kaç gündür bu şekilde
emirhan20 dedi: Hocam o internetle normal zaten 8.6 çok kötü bence iyi bir internet paketine geç. En az 150 mps olması lazım yoksa zaten ping çıkar. Genişletmek için tıkla... önceden de aynı interneti kullanıyordum böyle bir sorunum yoktu bir kaç gündür bu şekilde
E emirhan20 Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:21 #4 Büyük ihtimalle tarifen bitmiştir bir müşteri hizmetleriyle konuş. Bence paraya kıyıp iyi bir tarifeye geç.
Büyük ihtimalle tarifen bitmiştir bir müşteri hizmetleriyle konuş. Bence paraya kıyıp iyi bir tarifeye geç.
Z0NA Yoctopat Katılım 9 Ekim 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:26 #5 tamamdır hocam sağolasın