CS2 pingi nasıl azaltılır?

KozTR58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CS2 oynarken pingim ortalama 55-65 arasında. Bunu daha da düşürme şansım var mı? Bazen 1500-2000 falan oluyor, oyundan atıyor, internet kesiliyor. Yeni bir eve taşındım, laptop kullanıyorum. Ethernet kullanma şansım yok, kablosuz internet kullanıyorum. İnternete daha da yaklaşma gibi bir şansım da yok. Oyun içinde bir ayar falan yapıp ping düşürme ya da bu sorunları çözme gibi bir imkanımız var mı? Teşekkürler.

Wi-Fi olduğu sürece olur olmaz her şey sinyalini etkileyebilir, laptopunun Wi-Fi anteni de iyi bir konumlandırmaya sahip değilse bir noktadan sonra tam olarak düzeltemezsin. Gerekirse 50 metre kablo al ama kablolu yapmaya çalış.
Wi-Fi ile internet kesilmediği ve 50-60'larda kaldığın sürece şükret bile yani, modeme 10 santim mesafede kablosuzda hızım düşüyor benim bazen.

Modeminizin ayarlarından QoS ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bir de modeme yakın bir konumda bulundurun laptopu.

Wi-Fi olduğu sürece olur olmaz her şey sinyalini etkileyebilir, laptopunun Wi-Fi anteni de iyi bir konumlandırmaya sahip değilse bir noktadan sonra tam olarak düzeltemezsin. Gerekirse 50 metre kablo al ama kablolu yapmaya çalış.
Wi-Fi ile internet kesilmediği ve 50-60'larda kaldığın sürece şükret bile yani, modeme 10 santim mesafede kablosuzda hızım düşüyor benim bazen.
Oyun ayarlarıyla falan az bir şey düşmez mi? Ping bir şeyi değiştirsek, etsek?

Oyun ayarlarıyla falan az bir şey düşmez mi? Ping bir şeyi değiştirsek, etsek?
Arka planda internete bağlanan uygulamaları kapatıp/sınırlandırıp fiziksel olarak modemle laptop arasındaki engel sayısını azaltmayı deneyebilirsin belki.

Modeminizin ayarlarından QoS ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Bir de modeme yakın bir konumda bulundurun laptopu.
Elimden geldiğince yakına aldım, daha alamıyorum maalesef. Dediğiniz ayarın ne olduğunu bilmiyorum, ona bakacağım. Ayarı ne olarak değiştirmeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı