R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.360 Çözümler 2 4 Mayıs 2024 #1 Benim bir arkadaşım seçkinde 10 maç kazandı. Onu 10 kdan başlattı bu nasıl olabiliyor? Beni 3K'den başlatmıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Benim bir arkadaşım seçkinde 10 maç kazandı. Onu 10 kdan başlattı bu nasıl olabiliyor? Beni 3K'den başlatmıştı.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 4 Mayıs 2024 #2 RonPel dedi: Benim bir arkadaşım seçkinde 10 maç kazandı. Onu 10 kdan başlattı bu nasıl olabiliyor? Beni 3K'den başlatmıştı. Genişletmek için tıkla... Önceden oynayan sayısı azdı ve kimsenin rankı yüksek değildi şu an herkesin rankı çok yüksek ve o yüzden oyunda yüksek rank atıyor.
RonPel dedi: Benim bir arkadaşım seçkinde 10 maç kazandı. Onu 10 kdan başlattı bu nasıl olabiliyor? Beni 3K'den başlatmıştı. Genişletmek için tıkla... Önceden oynayan sayısı azdı ve kimsenin rankı yüksek değildi şu an herkesin rankı çok yüksek ve o yüzden oyunda yüksek rank atıyor.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.360 Çözümler 2 4 Mayıs 2024 #3 HeisenberG_g dedi: Önceden oynayan sayısı azdı ve kimsenin rankı yüksek değildi şu an herkesin rankı çok yüksek ve o yüzden oyunda yüksek rank atıyor. Genişletmek için tıkla... Adaletsiz değilmi o zaman beni de 10 kdan başlatsın şimdi.
HeisenberG_g dedi: Önceden oynayan sayısı azdı ve kimsenin rankı yüksek değildi şu an herkesin rankı çok yüksek ve o yüzden oyunda yüksek rank atıyor. Genişletmek için tıkla... Adaletsiz değilmi o zaman beni de 10 kdan başlatsın şimdi.
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 4 Mayıs 2024 #4 RonPel dedi: Adaletsiz değil mi o zaman beni de 10 kdan başlatsın şimdi. Genişletmek için tıkla... Rankınız sıfırlanırsa belki atabilir.
RonPel dedi: Adaletsiz değil mi o zaman beni de 10 kdan başlatsın şimdi. Genişletmek için tıkla... Rankınız sıfırlanırsa belki atabilir.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.357 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #5 RonPel dedi: Benim bir arkadaşım seçkinde 10 maç kazandı. Onu 10 kdan başlattı bu nasıl olabiliyor? Beni 3K'den başlatmıştı. Genişletmek için tıkla... anlatmaya çalıştığın şeyi pek anlamadım. ancak sanırım arkadaşınız sizden iyi oynuyor diyebilirim
RonPel dedi: Benim bir arkadaşım seçkinde 10 maç kazandı. Onu 10 kdan başlattı bu nasıl olabiliyor? Beni 3K'den başlatmıştı. Genişletmek için tıkla... anlatmaya çalıştığın şeyi pek anlamadım. ancak sanırım arkadaşınız sizden iyi oynuyor diyebilirim
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.360 Çözümler 2 4 Mayıs 2024 #6 QTV dedi: Anlatmaya çalıştığın şeyi pek anlamadım. Ancak sanırım arkadaşınız sizden iyi oynuyor diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kanka kısaca benim arkadaşım ranksızdı seçkinde rankı yok 10 maç kazandık rankı açıldı oyun onu 10 kdan başlattı normalde beni 3K'den başlatmıştı.
QTV dedi: Anlatmaya çalıştığın şeyi pek anlamadım. Ancak sanırım arkadaşınız sizden iyi oynuyor diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kanka kısaca benim arkadaşım ranksızdı seçkinde rankı yok 10 maç kazandık rankı açıldı oyun onu 10 kdan başlattı normalde beni 3K'den başlatmıştı.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.357 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #7 RonPel dedi: Kanka kısaca benim arkadaşım ranksızdı seçkinde rankı yok 10 maç kazandık rankı açıldı oyun onu 10 kdan başlattı normalde beni 3K'den başlatmıştı. Genişletmek için tıkla... Sizden iyi oynuyor ise yüksek K´da başlatabilir.
RonPel dedi: Kanka kısaca benim arkadaşım ranksızdı seçkinde rankı yok 10 maç kazandık rankı açıldı oyun onu 10 kdan başlattı normalde beni 3K'den başlatmıştı. Genişletmek için tıkla... Sizden iyi oynuyor ise yüksek K´da başlatabilir.