CS2 Premier'in berbat bir sistem olması

okanyillmaz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3080 TI Gaming X Trio 12G 384 Bit GDDR6X 12 GB
İntel 17 14700K
GigaByte B660M DDR4
A-Data 3200Mhz 16x2
Meslek
Garson
Öyle sohbet olsun diye açtığım konudur. Benim gibi düşünen var mıdır merak ediyorum. 13K'den 5'klara kadar düştüm. Sebebi ise her maç ortalama 25-30 arası vurmama ve birinci olmama rağmen yanımdakilerin kötülüğü yüzünden maç vermek. Ama daha beteri ise kazanırken 100-150 arası puan verirken kayıplarda 400-550 arası puan alması. 10 maçtan 5'ini kazanıp 5'ini kaybetsen ciddi zararda oluyorsun. Kim onay verdi bu sisteme ya ne berbat bir sistem.

CS'nin iyice tadı kaçmış kutu almaya giriyorum çarşambadan çarşambaya sadece onda da çoğunlukla sinir oluyorum.

Cidden seçkin şu anda çok kötü durumda. Son dönemlerde daha garip olmaya başladı. -100 veren maçı kaybettim daha sonra bir maç daha girdim ve sonraki maçta kaybedersem -400 düşecektim. Kazanarak +100 puan aldım ve bir sonraki maça girdiğimde kaybedersem -500 düşeceğimi görünce çok şaşırdım. Normalde böyle olmazdı, neden böyle oldu bilmiyorum. 18K'dan 12-13 civarına geriledim maalesef. 15K'dan sonra oyun tamamen hile kalitesine bakıyor.

Zaten -500'ler üstü üste gelince tam kafayı yediriyor. Ya arkadaş bari dengeleme falan olsa. Diğer oyuncularla ranklar denk ama bana niye -500 yazıyor anlamıyorum. Hadi diyeceğim karşımda ki benden çok düşük elo takım kaybedersek çok gider mantığı olsun ama o da yok. Benden düşük eloya sahip olsa da yine o -400-500leri görüyoruz. Gerçekten berbat bir sistem.

CS'nin iyice tadı kaçmış kutu almaya giriyorum çarşambadan çarşambaya sadece onda da çoğunlukla sinir oluyorum.

Kutularda para kazandırma işini bitirmiş resmen. Eskiden arada bir kasa açardık oyun alacak para çıkarırdık. Ya da iyi kasalar, silahlar düştüğünde satar yine oyun alabilecek paralar çıkarırdık. Bu seçkin satışı olduğundan beri onu da öldürdüler.

Katılıyorum cidden öyle yani şu an Premier girmiyor rekabet giriyorum dropları düşürmek için sonra çıkıyorum en son 6K dım.

Valorant'ın sistemi çok iyi değil ama en azından bireysel performans iyi olursa daha fazla artı ve ya daha az eksi verebiliyor. Keşke seçkin sistemi de böyle olsaydı. Ben artık umursamıyorum, sinirlenip kaç kare çıktığım maçlarda -1000 yedim.

Valorant'tan daha çok keyif alıyorum vallahi artık.

Üst üste lose alırsan zaten daha fazla kaybetme puanı veriyor. Senin 25-30 vurman önemli değil. Solo giriyorsan ve takımdaki herkes kafasına göre, organize olmadan oynuyorsa zaten kazanma ihtimalin düşüyor. Takım halinde ve planlı oynamanız lazım. Premier'de bireysel performanstan ziyade takımca oynamanız şart. Birkaç kere üst üste Win alırsan kazanmaya daha çok, kaybetmeye daha az veriyor zaten.

Solo 14K başlayıp 20K'ya kadar çıktım. Takım konuşmuyorsa zorla konuşturuyorum, yönetmeye çalışıyorum. Yapınca oluyor.

Olmuyor kardeşim. Senin şansına düzgün insanlar geliyor da işine yarıyor. Ruslar ve türklere laf anlatamazsın. En basitinden info verin diye bağırıyorum ona bile küfür edip elinde pompalı koşuyor bomboş. Bak en basit şey, info vermek. Burada başkaları yüzünden kaybedilir evet ama puana durumu oyun içindeki durumuda etkilemeli. Ben çok vurduysam düşeceğim -puan ona göre azalmalı. Alacağım +puanda vurduğum adam sayısına, asistine, skoruna göre artmalı. Oyun satan bir adamsam eğer -700-800leri almalıyım. Ama çaba gösteriyorsam başkaları yüzünden -517 puan almamalıyım. -517 gerçekten aldım dün. Gerçek sayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…