CS2 Prime alınır mı?

611083

Decapat
Arkadaşlar selam, CS2 bilgisayarımda kasıyor ancak düşük ayarlarda gideri var var gibi. Biliyorsunuz ki Steam 20 Kasım'da Dolar'a geçiyor bende CS2'yi çok sevmem çok aktif oynamam yani sadece drop düşürmek için alınır mı?

Alınmaz boşa zaman öldürüyorsun, 1 gün sera da çalışsan hem kas yaparsın hem kilo verirsin hem 400 TL yövmiye alırsın CS2'den 1 ayda alamayacağın parayı toplarsın.

Alınmaz boşa zaman öldürüyorsun, 1 gün sera da çalışsan hem kas yaparsın hem kilo verirsin hem 400 TL yövmiye alırsın CS2'den 1 ayda alamayacağın parayı toplarsın.
Peki eğleniyor musun?
Gerçi sadece drop düşürmek için alınmaz dediğiniz gibi.

Her gün 1 2 saat oynamıyorsan alınmaz ama oynuyorsan hem eğlenip hem parasını çıkarırsın.

Steam dolar ödemeleri nasıl olacak acaba, TL'yi dolar olarak çevirecek mi?

Önceden 180 TL civarlarındaydı ama şimdi bir daha baktım 390TL olmuş bence bu fiyata kesinlikle verilmez.

Peki eğleniyor musun?

Yani bilgisayar üzerinde canım sıkılınca farklı farklı oyunlarda geziyorum. Haftada bir seviye atlayarak kasa alıyordum dolara geçme haberini aldıktan sonra tüm kasaları sattım 1000 TL gibi bir bakiye, 700 TL dönüşü oldu bana.

Ben hellcase hoş geldin 75 cent bonusu ile kutu açıp 15 dolar AK-47 ıce colaled skini alıp onu satarak CS Prime almıştım, bedavaya geldi denilebilir. Senin kararın istersen al.

Para kazanmak için almak saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…