Merhaba Sosyal ailesi. CS2 Prime almayı düşünüyorum. Bu yıl çok fazla oynayamayacagim. Haftada, ayda bir oynayabilirim. Sınava hazırlanıyorum. Sizce alınır mı? Parasını karşılar mı? Çok aktif oynayamacagim.
Merhaba Sosyal ailesi. CS2 Prime almayı düşünüyorum. Bu yıl çok fazla oynayamayacagim. Haftada, ayda bir oynayabilirim. Sınava hazırlanıyorum. Sizce alınır mı? Parasını karşılar mı? Çok aktif oynayamacagim.
Haftada 50 cent diyebiliriz ortalama. Bazen 20 cent kasa düşer, bazen 1 dolarlık. Rank kasma hevesin falan yoksa 15 dolarlık bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Merhaba sosyal ailesi CS2 Prime almayı düşünüyorum bu yıl çok fazla oynayamayacagim haftada ayda bir oynayabilirim sınava hazırlanıyorum sizce alınır mı? Parasını karşılar mı çok aktif oynayamacagim.
Steam TL iken almak çok mantıklıydı çok iyi hatırlıyorum rüyalar ve kabuslar 60 TL falandı onu düşürüp istediğim oyunu alıyordum ama şu an baktığım zaman kasa fiyatları ölü benim tavsiyem almayın.