Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Prime nasıl aldınız nereden alınıyor? Ben hep basit eğlence oynuyorum.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 833 Çözümler 4 16 Şubat 2025 #2 Abitcan dedi: Prime nasıl aldınız nereden alınıyor? Ben hep basit eğlence oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Counter-Strike 2 on Steam For over two decades, Counter-Strike has offered an elite competitive experience, one shaped by millions of players from across the globe. And now the next chapter in the CS story is about to begin. This is Counter-Strike 2. store.steampowered.com
Abitcan dedi: Prime nasıl aldınız nereden alınıyor? Ben hep basit eğlence oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Counter-Strike 2 on Steam For over two decades, Counter-Strike has offered an elite competitive experience, one shaped by millions of players from across the globe. And now the next chapter in the CS story is about to begin. This is Counter-Strike 2. store.steampowered.com
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Abitcan dedi: Prime nasıl aldınız nereden alınıyor? Ben hep basit eğlence oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den CS2'ye girip Prime'ye yükselt alabiliyorsun 15 dolar.
Abitcan dedi: Prime nasıl aldınız nereden alınıyor? Ben hep basit eğlence oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den CS2'ye girip Prime'ye yükselt alabiliyorsun 15 dolar.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Steam üzerinden alabilirsiniz: 15 dolar fiyatı var.
Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Adrastos dedi: Steam üzerinden alabilirsiniz: Eki Görüntüle 2424904 15 dolar fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama kendiniz için alıyorsanız şu ürünlerin fazlasından bir kopyasını alamayacaksınız diyor
Adrastos dedi: Steam üzerinden alabilirsiniz: Eki Görüntüle 2424904 15 dolar fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama kendiniz için alıyorsanız şu ürünlerin fazlasından bir kopyasını alamayacaksınız diyor
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #6 Abitcan dedi: Yaptım ama kendiniz için alıyorsanız şu ürünlerin fazlasından bir kopyasını alamayacaksınız diyor Genişletmek için tıkla... 1 kere alabilirsiniz demek bu, oyun sende varsa bir daha alamazsın ancak hediye edersin.
Abitcan dedi: Yaptım ama kendiniz için alıyorsanız şu ürünlerin fazlasından bir kopyasını alamayacaksınız diyor Genişletmek için tıkla... 1 kere alabilirsiniz demek bu, oyun sende varsa bir daha alamazsın ancak hediye edersin.
Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #7 Zerolite dedi: 1 kere alabilirsiniz demek bu, oyun sende varsa bir daha alamazsın ancak hediye edersin. Genişletmek için tıkla... ben hiç alamadım ki ya da oyunda seviye yükseldi de mi de prime oldum acaba
Zerolite dedi: 1 kere alabilirsiniz demek bu, oyun sende varsa bir daha alamazsın ancak hediye edersin. Genişletmek için tıkla... ben hiç alamadım ki ya da oyunda seviye yükseldi de mi de prime oldum acaba
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #8 Abitcan dedi: ben hiç alamadım ki ya da oyunda seviye yükseldi de mi de prime oldum acaba Genişletmek için tıkla... bi satın alma ekranınızı ss atar mısınız?
Abitcan dedi: ben hiç alamadım ki ya da oyunda seviye yükseldi de mi de prime oldum acaba Genişletmek için tıkla... bi satın alma ekranınızı ss atar mısınız?
Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #9 Zerolite dedi: bi satın alma ekranınızı ss atar mısınız? Genişletmek için tıkla... böyle diyor hocam Dosya Ekleri aaaaa.png 156,4 KB · Görüntüleme: 65
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #10 Abitcan dedi: böyle diyor hocam Genişletmek için tıkla... İlerleyebiliyorsanız alın hocam bir sorun yok sıradan bir bilgilendirme.
Abitcan dedi: böyle diyor hocam Genişletmek için tıkla... İlerleyebiliyorsanız alın hocam bir sorun yok sıradan bir bilgilendirme.