U utkuxxxx Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 CS2 de salı günü rank atladım ama kasa için tekrar rank atlamamı istiyor. halbuki zaten rank atladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
CS2 de salı günü rank atladım ama kasa için tekrar rank atlamamı istiyor. halbuki zaten rank atladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 11 Aralık 2024 #2 Çarşambadan çarşambaya, hafta içinde sadece ilk seviye atlamaya drop veriyor. Bu çarşambadan önce dropunu alıp ikinciye seviye atladıysan zaten bir şey vermez. Bu haftanın yeni dropları için yine seviye atlaman lazım. Bu bağlantıya girip envanter geçmişini SS at: Sign In steamcommunity.com Bakalım en son ne zaman drop düşürdüğüne. ''Yeni bir rütbe kazanıldı ve eşya düştü'' şeklinde gözükür. Son düzenleme: 11 Aralık 2024
Çarşambadan çarşambaya, hafta içinde sadece ilk seviye atlamaya drop veriyor. Bu çarşambadan önce dropunu alıp ikinciye seviye atladıysan zaten bir şey vermez. Bu haftanın yeni dropları için yine seviye atlaman lazım. Bu bağlantıya girip envanter geçmişini SS at: Sign In steamcommunity.com Bakalım en son ne zaman drop düşürdüğüne. ''Yeni bir rütbe kazanıldı ve eşya düştü'' şeklinde gözükür.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 Haftada sadece 1 kez kasa düşürebilirsiniz. Çarşamba yenilenir.
U utkuxxxx Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 Hocam ben hafta içinde 2 kere atladım atladığım gün salı.
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 11 Aralık 2024 #5 utkuxxxx dedi: Hocam ben hafta içinde 2 kere atladım, atladığım gün salı. Genişletmek için tıkla... Tamam ikinci level atlamaya bir şey vermiyor bir hafta içinde.
utkuxxxx dedi: Hocam ben hafta içinde 2 kere atladım, atladığım gün salı. Genişletmek için tıkla... Tamam ikinci level atlamaya bir şey vermiyor bir hafta içinde.