CS2 rank kasmak için öneriler

Sakano

Centipat
Eskiden beri oynadıgım oyun CS ve eskiden miss gibi 10 levellerde takılır pasalar gibi oynardım. Sonra ara verdim hesap gitti falan yeni hesap sil baştan yeniden başladım. Eski arkadaslarımın hepsi bıraktı. FACEIT yuksek eloda takılırdım ve zaten CS'nin kendi rankını tınlamazdım. Sorun şu ki yeni hesap 4 level ve ben soloq oynuyorum. Sorun burada başlıyor... Her 10 maçın 9 su hatta 10'u top fragger oluyorum neredeyse asla eski kd yok zaten kd ve HLTV rating hep 1.5 falan. Üstelik halen tüm maplerde tüm sitelara midlere smoke biliyorum her haritada flash biliyorum ksaıcası executedede ustayım. Ama gel gelelim soloq olmuyor, çıkamıyorum ve neredeyse hep gamesensi olmayan oyuncular yuzunden yensek dahi tilt oluyorum ya. Daha once bunu yasamıs olan var mı, onerebileceginiz bir şey? Mumkunse konu hakkında bilgi sahibi ve ozellikle Counter oyuncuları cevaplarsa cok sevinirim iyi gunler.

Son düzenleyen: Moderatör:
maalesef soloq da kasmak işkence gibi faceitte. Heleki 4-5 levelde. yapabileceğiniz kendi seviyenizde en az 2 takım arkadaşı bulup onlarla beraber girmek. Böylece win alma ihtimaliniz daha yüksek olur. En iyisi 5 kişilik bir ekip bulmak.

Bende bu yuzden oyunu bıraktım, smoke, flash hazırlıyorum plan anlatıyorum takımdakiler coktan rushlayıp ölmüş oluyor vs. çekilmez solo q.

Sağlam ekip arkadaşlarıyla oynamalısınız. Saçma sapan takımlarla oyuna girince ne çıkacağı belli olmuyor. Karşı takımda hile yoksa bir şekilde yükselirsiniz zaten. Ancak CS2 'de mermi gitmeme sorunu olduğundan beri oynamıyorum, umarım düzeltirler bu sorunu. Bir tek bu oyunda mermilerim gitmiyor.

İşte sıkıntı takım bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…