CS2 rank sistemi nasıl işliyor?

Yusuflar

Femtopat
Daha fazla  
CS2'de dün seçkin aldım, seçkin açılması için tüm haritalarda 2 maç kazanmam gerekiyor sanırım öyle anladım. Ben de Mirage'den başladım 2 maçı da kazandım ve Silver3'e attı, ben bu Silver 3'ü nasıl arttırabilirim? Maçı kazanınca TP veriyor ve bu da sanırsam level gibi bir şey rank atlama sistemi seçkin açılınca mı geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam maçları iyi oynayıp üst üste maç kazanirsaniz rankinizi iyi bir şekilde arttirirsiniz oyunun içindeki performansınız da önemli.

Yani üst üste maç kazanırsanız yükselirsiniz üst üste kaybederseniz de düşersiniz.

Rekabetçi oynayarak arttırabiliyorum yani değil mi?
O zaman seçkinin farkı ne.

CS rank sistemi şöyle işliyor, siz rankınızı sivler 3 açtınız şu an sonraki maçlarda iyi oynarsanız ve kazanırsanız sizin rankınız hızlı bir şekilde yükselecektir. Çok iyi oynamadan kazanırsanız da daha fazla maç kazanmanız gerekmekte fakat yine de yükselirsiniz. TP konusuna gelirsekte ölüm maçı, silah yarışı, rekabetçi veya seçkin gibi yerlerde oynadıkça size TP verir ve TP'ler biriktikçe seviye atlarsınız. 40seviye olduğunuzda o yılın hizmet madalyasını alırsınız. Halihazırda o yılın hizmet madalyası mevcutken tekrardan 40seviye yaparsanız da o yılın hizmet madalyasının rengi değişecektir. Her çarşamba gece saat 4-5 gibi kasa dropları yenilenir yani bu da şu demektir, bugün seviye atladıktan sonra kasanızı aldığınızı farz edersek gece 4'ten sonra tekarar seviye atladığınızda tekrardan kasa verecektir. Aklınıza başka bir şey takılırsa sorabilirsiniz.

Rekabetçi oynayarak arttırabiliyorum yani değil mi?
O zaman seçkinin farkı ne.

Seçkinde seçkine özel rank mevcuttur Valve'nin seçkini çıkartmasının asıl amacı profesyonel arena için oyuncu yetiştirmek ve sezonluk şekliden FACEIT'e rakip olması için çıkmış bir oyun modu fakat becerebildiler mi derseniz ben hayır derim hala da devam eden hile krizi seçkinde çok fazla çünkü.

Hocam teşekkürler bir sorum daha olacak ben FACEİT oynamak için doğrulama yapmak istiyorum ama bu ekranda kalıyor telefondada denedim aynı

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-06_205556761.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…