CS2 rank sistemi nasıl işliyor?

NoNmae_001

Centipat
Daha fazla  
CS2 seçkin aldım fakat rank basit eğlence oynayınca maç bitiyor. Kazanıyoruz ama rank ibresi tam dolmuyor. Öbür maç gene kazanıyorum aynı yerden başlamıyor. İbre en baştan başlıyor.

Ranklar sadece; yoldaş , rekabetçi 5 vs 5 ve şeçkin, harita pick ban modlarında var ve bunların herbirinde ranklar kendi moduna özeldir.

CS2 seçkin aldım fakat rank basit eğlence oynayınca maç bitiyor. Kazanıyoruz ama rank ibresi tam dolmuyor. Öbür maç gene kazanıyorum aynı yerden başlamıyor. İbre en baştan başlıyor.
Merhaba, o dediğin şey anladığım kadarı ile senin rank'ın değil seviyen, her maç attığında baştan başlar mavi renkte ve maçta kazandığın XP yeşil olarak eklenir oraya. Eğer seçkin aldıysan 10 level olmalı ve 10 rekabetçi maç kazanmalısın premiere maç girip rank'ın gözükmesi için.

Basit eğlencede rank elde edemezsin mevcut seviyen artar 40 seviye olduğunda yıllık rozeti alma hakkın oluyor. Rank için dereceli mapler ya da düz dereceli girmen gerek.

Merhaba, o dediğin şey anladığım kadarı ile senin rank'ın değil seviyen, her maç attığında baştan başlar mavi renkte ve maçta kazandığın XP yeşil olarak eklenir oraya. Eğer seçkin aldıysan 10 level olmalı ve 10 rekabetçi maç kazanmalısın premiere maç girip rank'ın gözükmesi için.
Peki hocam seviyem hep en baştanmı dolacak neden önceki maçta dolduğu yerden devam etmiyor

Peki hocam seviyem hep en baştanmı dolacak neden önceki maçta dolduğu yerden devam etmiyor
Hocam onu görsel illüzyon gibi düşün sen önceki maçta mesela toplam X seviye oldun onun üstüne koyuyor, yani yeni maçta da Y seviye kazanırsan X+Y seviyen oluyor yani baştan başlamıyor aslında görsellik sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı