CS2 rank sistemi nasıl işliyor?

Ankaralıyım

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti i7 7. nesil laptop
Hocam, CS2 oynarken statlarımın iyi olmasına rağmen karşı takımdaki 6-1'lik oyuncu Nova 3 rankı verip bana Silver Elite rankı verdi. Maksimum gördüğüm Dust 2'de Nova 1. Bu rank sistemi neye göre işliyor? Maçta gayet iyi oynadım, %83 Headshot Ratio'm vardı.

Nova 3 olan arkadaş daha önceden aynı rank aralığında olup oyunu bırakmıştır. Tekrar gelince de ranked maçında Nova 3 rankını almıştır.

Sadece seçkin dereceli oyna hileler daha az olur ama yinede olur

Nova 3 olan arkadaş daha önceden aynı rank aralığında olup oyunu bırakmıştır. Tekrar gelince de ranked maçında Nova 3 rankını almıştır.

Canımı sıkıyor biraz maximum Nova 1 gördüm.

KDA ve diğer istatistiklerin ile alakalı yok. Örnek veriyorum Seçkin moduna girdiğinde sana daha maç başlamadan kazanacağın puanı zaten söylüyor. Öbür modlarda da öyle. Maç galibiyet sayına bağlı yani.

Sadece seçkin dereceli oyna hileler daha az olur ama yine de olur.

Premier'e başladım Premier kasıyorum. Rank atlayamayınca bide düşük level belirleyince Premier başladım.

Canımı sıkıyor biraz maximum Nova 1 gördüm.

Maalesef işte Valve. Bazen Nova olup karşı takıma DMG bile gelmişliği olabiliyor. Ama dediğim gibi 6-1 giden arkadaş muhtemelen daha önce usta muhafız 1 veya 2'dir oyun oynayınca Nova 3 atanmıştır o da bıraktığı içindir.

Bir de herhalde rankı belirlenmiş haritaya girdiğimde rank atlamıyor diye biliyorum. Bu yüzden belirlenmemişlerle oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…