CS2 rank sistemi nasıl?

dav1z

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba CS2'ye yeni başladım ve rank kasmaya başladım. Beni ilk oynadığımda ER1 diye bir ranktan başlattı ve şu an er 4 bitmek üzere. Bu bitince hangi ranka geçeceğim?

O rank değil seviye olmalı. 40 seviye var ona göre artıyor. 40 olunca başa atıyor. Rank için rekabetçi oynamanız lazım. Yeterli maç kazanınca açılıyor.

Dosya Ekleri

• CS-GO-rutbeler-ve-ranklari-2022_1.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 1.352
O rank değil. XP rankı. XP rankı seçkiniz varsa her hafta seviye atlayarak drop düşürmenizi sağlar. Seçkin oyun modunda ise elo var. Elo aralığı rankınızı verir. Mesela 2000-3000 arası Silver iken 30000 ve üstü globaldir.

Merhaba CS2'ye yeni başladım ve rank kasmaya başladım. Beni ilk oynadığımda ER1 diye bir ranktan başlattı ve şu an er 4 bitmek üzere. Bu bitince hangi ranka geçeceğim?
O rütbe değil yıllık rozet ve haftalık drop için level sistemi. Her hafta çarşamba günü 1 Level atladığınızda Haftalık Drop düşer. 40 Level olduğunuzda her yıl verilen Yıllık Rozet alırsınız.

Peki ben şimdi 20 seviyeye kadar kassam 2-3 ay bıraksam seviyem düşer mi?
Yani başçavuşa kadar çıksam.

Yani anladığım kadarıyla ben kaç seviyeye çıkarsam çıksam ömür boyu değişmiyor sabit mi kalıyor.

Son düzenleme:

Hayır düşmüyor diye biliyorum. Ancak rozetin bir süresi var o süre bitince rozet veriliyor ve sezon sıfırlanıyor.

Rozet süresi derken anlamadım 40 seviye olunca hizmet madalyası veriliyorsa 40 seviye de kalan bir kişi her yıl alıyor mu yani.

Sezon sıfırlaması nedir?

Rozet süresi derken anlamadım 40 seviye olunca hizmet madalyası veriliyorsa 40 seviye de kalan bir kişi her yıl alıyor mu yani.

Sezon sıfırlaması nedir?

Rozeti aldıktan sonra sezon sıfırlanıyor ve tekrar er olarak başlıyorsun.
Hayır. Sezon 1 yıl içinde sezon bitiyor ve sıfırlanıyor.

Sezon sıfırlaması nedir?
Seviyeler sıfırlanmaz ve bu level sistemi sezon olarak adlandırılmaz o ayrı bir şey. Yıllık hizmet madalyası sezonu olarak düşünebilirsiniz. Sene bitiminde sadece rozet değişir. Seviyeler bozulmaz. Mesela 2025'te 15 seviye olunca 2026'da bu level'den devam edersiniz. Sadece o sene alacağınız rozetin yılı ve şekli değişir.

Rozeti aldıktan sonra sezon sıfırlanıyor ve tekrar er olarak başlıyorsun.
Hayır. Sezon 1 yıl içinde sezon bitiyor ve sıfırlanıyor.

Bu her yıl mı oluyor mesela 30 seviye olsam bile her sene sıfırlanacak mı yoksa sadece 40 seviyelerimi etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…