Merhaba CS2'ye yeni başladım ve rank kasmaya başladım. Beni ilk oynadığımda ER1 diye bir ranktan başlattı ve şu an er 4 bitmek üzere. Bu bitince hangi ranka geçeceğim?
O rank değil seviye olmalı. 40 seviye var ona göre artıyor. 40 olunca başa atıyor. Rank için rekabetçi oynamanız lazım. Yeterli maç kazanınca açılıyor.
O rank değil. XP rankı. XP rankı seçkiniz varsa her hafta seviye atlayarak drop düşürmenizi sağlar. Seçkin oyun modunda ise elo var. Elo aralığı rankınızı verir. Mesela 2000-3000 arası Silver iken 30000 ve üstü globaldir.
Merhaba CS2'ye yeni başladım ve rank kasmaya başladım. Beni ilk oynadığımda ER1 diye bir ranktan başlattı ve şu an er 4 bitmek üzere. Bu bitince hangi ranka geçeceğim?
O rütbe değil yıllık rozet ve haftalık drop için level sistemi. Her hafta çarşamba günü 1 Level atladığınızda Haftalık Drop düşer. 40 Level olduğunuzda her yıl verilen Yıllık Rozet alırsınız.
O rank değil. XP rankı. XP rankı seçkiniz varsa her hafta seviye atlayarak drop düşürmenizi sağlar. Seçkin oyun modunda ise elo var. Elo aralığı rankınızı verir. Mesela 2000-3000 arası Silver iken 30000 ve üstü globaldir.
Seviyeler sıfırlanmaz ve bu level sistemi sezon olarak adlandırılmaz o ayrı bir şey. Yıllık hizmet madalyası sezonu olarak düşünebilirsiniz. Sene bitiminde sadece rozet değişir. Seviyeler bozulmaz. Mesela 2025'te 15 seviye olunca 2026'da bu level'den devam edersiniz. Sadece o sene alacağınız rozetin yılı ve şekli değişir.