H HeraQ Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 CS2 rank sistemi nasıl? Çoğu yerde günde 10 maç atmak yerine hafta 2 maç atmanın rankı daha çok yükseltitği yazıyor. Doğruluk payı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
CS2 rank sistemi nasıl? Çoğu yerde günde 10 maç atmak yerine hafta 2 maç atmanın rankı daha çok yükseltitği yazıyor. Doğruluk payı var mı?
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 727 Çözümler 3 7 Mart 2025 #2 CS2'yi derece atlamak için değil, eğlenmek için oynuyorum ama bence kazandığın her maç küme atlamana aynı oranda etki eder diye düşünüyorum.
CS2'yi derece atlamak için değil, eğlenmek için oynuyorum ama bence kazandığın her maç küme atlamana aynı oranda etki eder diye düşünüyorum.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.676 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 Hafta içi çarşamba günü iki maç.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.975 Çözümler 26 Yer Adana 7 Mart 2025 #4 HeraQ dedi: CS2 rank sistemi nasıl? Çoğu yerde günde 10 maç atmak yerine hafta 2 maç atmanın rankı daha çok yükseltitği yazıyor. Doğruluk payı var mı? Genişletmek için tıkla... Tamamen doğru üst üste kazanınca rank atmıyor oyun.
HeraQ dedi: CS2 rank sistemi nasıl? Çoğu yerde günde 10 maç atmak yerine hafta 2 maç atmanın rankı daha çok yükseltitği yazıyor. Doğruluk payı var mı? Genişletmek için tıkla... Tamamen doğru üst üste kazanınca rank atmıyor oyun.
H HeraQ Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #5 Peki map map oynasam fark olur mu? Örnek olarak pazartesi Dust 2 salı Mirage çarşamba nuke yoksa sadece hafta 1 2 girip FACEIT takılmak mı mantıklı?
Peki map map oynasam fark olur mu? Örnek olarak pazartesi Dust 2 salı Mirage çarşamba nuke yoksa sadece hafta 1 2 girip FACEIT takılmak mı mantıklı?