Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 625 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 17:30 #1 Madlions MAD68 HE klavyem var. CS2 için Rapid trigger ayarları nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:57
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.068 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 18:03 #2 Zwesta dedi: Madlions MAD68 HE klavyem var. CS2 için Rapid trigger ayarları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyenin kendi driverinden bakmanız lazım.
Zwesta dedi: Madlions MAD68 HE klavyem var. CS2 için Rapid trigger ayarları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavyenin kendi driverinden bakmanız lazım.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 625 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 18:28 #3 YLN dedi: Klavyenin kendi driverinden bakmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin driverini biliyorum, nasıl ayarlanacağınıda. Hangi ayarları kullanmak gerektiğini sordum yani hangi özelliği hangi değerde kullanmam gerektiğini.
YLN dedi: Klavyenin kendi driverinden bakmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin driverini biliyorum, nasıl ayarlanacağınıda. Hangi ayarları kullanmak gerektiğini sordum yani hangi özelliği hangi değerde kullanmam gerektiğini.