N newphilim Kilopat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 CS:GO'da RAW input ayarı açık oynuyordum ve o şekilde alıştım. CS2'de bu ayarı yapamıyorum ve zorlanıyorum. 'm_rawinput 1' komutunu konsola girince unknown command diyor. Bunun bir kodu ya da bir ayarı var mı, varsa nasıl yapabilirim?
CS:GO'da RAW input ayarı açık oynuyordum ve o şekilde alıştım. CS2'de bu ayarı yapamıyorum ve zorlanıyorum. 'm_rawinput 1' komutunu konsola girince unknown command diyor. Bunun bir kodu ya da bir ayarı var mı, varsa nasıl yapabilirim?
GRKM DUMAN Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.775 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #2 O ayar oyundan kaldırıldı. Artı 0 Eksi
KS KS N newphilim Kilopat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 GRKM DUMAN dedi: O ayar oyundan kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Program ile yapılıyor diyenler var ama nasıl acaba. Artı 0 Eksi
GRKM DUMAN dedi: O ayar oyundan kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Program ile yapılıyor diyenler var ama nasıl acaba.