Mustafa KABACIK Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 CS:GO'da rankım Kartal'dı. CS 2'de seckın puanım 5000 civarı. Düzenli olarak kasmak istiyorum. Gelmek isteyen varsa ekleşelim.
CS:GO'da rankım Kartal'dı. CS 2'de seckın puanım 5000 civarı. Düzenli olarak kasmak istiyorum. Gelmek isteyen varsa ekleşelim.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 18 Ekim 2023 #2 Unlost’un DC’sinde güzel takımlar bulabilirsin. Dün bir takim buldum, hem kafa dengi hem güzel oynuyorlar. Onun dışında oynayabiliriz. Tüm haritaları biliyorum. 5,500 puan civarında bir şeyim.
Unlost’un DC’sinde güzel takımlar bulabilirsin. Dün bir takim buldum, hem kafa dengi hem güzel oynuyorlar. Onun dışında oynayabiliriz. Tüm haritaları biliyorum. 5,500 puan civarında bir şeyim.
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ekim 2023 #3 377660 dedi: Unlost’un DC’sinde güzel takımlar bulabilirsin. Dün bir takim buldum, hem kafa dengi hem güzel oynuyorlar. Onun dışında oynayabiliriz. Tüm haritaları biliyorum. 5,500 puan civarında bir şeyim. Genişletmek için tıkla... Unlost'un DC'sinde gercekten kafa adamlar cikabiliyor ancak colugu cocugu veyahut troller cikabiliyor. Duzgun insanlarla karsilasmaniz biraz sans. Cikarsa da o takimi birakmayin, derim.
377660 dedi: Unlost’un DC’sinde güzel takımlar bulabilirsin. Dün bir takim buldum, hem kafa dengi hem güzel oynuyorlar. Onun dışında oynayabiliriz. Tüm haritaları biliyorum. 5,500 puan civarında bir şeyim. Genişletmek için tıkla... Unlost'un DC'sinde gercekten kafa adamlar cikabiliyor ancak colugu cocugu veyahut troller cikabiliyor. Duzgun insanlarla karsilasmaniz biraz sans. Cikarsa da o takimi birakmayin, derim.
Mustafa KABACIK Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 Şöyle vaktim var her gün düzenli olarak oynamak istiyorum. Bir oraya da bakayım. Troll ve çocuk olmasın yeterli.
Şöyle vaktim var her gün düzenli olarak oynamak istiyorum. Bir oraya da bakayım. Troll ve çocuk olmasın yeterli.