Enoli1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 1.196 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Rekabetçi dışında kaç vurduğumuzu görebiliyoruz fakat rekabetçide el bittikten sonra insanlar görebiliyormuş fakat ben göremedim nereden görüyoruz?
Rekabetçi dışında kaç vurduğumuzu görebiliyoruz fakat rekabetçide el bittikten sonra insanlar görebiliyormuş fakat ben göremedim nereden görüyoruz?
Çözüm J J judgmennt 18 Eylül 2023 Raund sonu ekranın üstünde, oyuncuların profil fotoğraflarının altında kime ne kadar vurduğunuz yazıyor.
Raund sonu ekranın üstünde, oyuncuların profil fotoğraflarının altında kime ne kadar vurduğunuz yazıyor.
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #2 Ustteki fotograflarin altinda gorunuyor. Siyah olan senin yedigin, Yesil olanlar verdigin. Artı 0 Eksi
J judgmennt Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2015 Mesajlar 1.581 Çözümler 12 Yer Bilecik 18 Eylül 2023 #3 Raund sonu ekranın üstünde, oyuncuların profil fotoğraflarının altında kime ne kadar vurduğunuz yazıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Raund sonu ekranın üstünde, oyuncuların profil fotoğraflarının altında kime ne kadar vurduğunuz yazıyor.