CS2 rekabetçide Ruslara vurmak ban sebebi mi?

palyacoruni

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba hocam, ben daha yeni Prime almış biriyim 5 yıllık CS geçmişim var hesapta +300 övgü var normalde yanlışlıkla arkadaşlarıma sıkarım ama 2 tane Rus hem bana küfür etti hem de sıktı bende onlara sıkıp küfür ettim ban yemem değil mi? Sonuçta hile açan ban yemiyor ama klasik Valve işte işi gücü belli olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral ban falan yersen söyle, Valve'ın ofisine dayanırız gerekirse, rahat ol.

Şimdi şöyle, ban yememen için bazı özel durumlar var. Öncelikle şunlara dikkat etmelisin.

• Kaç kişiyi yanlışlıkla öldürdüğün, örneğin 2 arkadaşın low hp ve yanlışlıkla el bomban onlara etki etti ve öldü. 3. öldürmende veya 3. takım arkadaşına hasarında chatte uyarı alırsın. Kırmızı bir uyarı.

• 1 takım arkadaşını öldürdün diyelim, aradan 5-6 saniye geçti diğerini de öldürmeye çalışıyosun belli bir hasar sonrası chatte kırmızı yazı yazar.

• Oyun başlar başlamaz direkt sıkarsan, direkt ban yiyorsun.

Valve ''Rus sana sıktıysa öcünü almak için sen de ona sıkabilirsin.'' gibi bir şey demiyor. Hasarın dozunu kaçırırsan ban yersin.

Son düzenleme:
Peki küfürden ban yiyebilir miyim Rusça küfür etmişti bir de zenci demişti aynılarını onlara dedim.

Allah razı olsun hocam

Hocam hile açan adamlar ban yemiyor sen mi ban yiyeceksin küfürden takım arkadaşına sıkmadan gözünü seveyim.

Hocam eski Prime hesabım ban yemişti o yüzden içimde bir korku var.

Bu tür olayları umursamıyor Valve hocam artık. Sadece oyun içi ban yersiniz o da süreli oluyor zaten genelde.

En fazla oyunbozanlıktan ceza yersiniz çok fazla zorlarsanız 30 günlük yasak uygulanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…