CS2 rekabetçide "yanıt vermiyor" hatası

LawlietBey

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Her zaman oluyor çok sıkmaya başladı artık tam oyunun ortasında donuyor kalıyor yanıt vermiyor.
Sistemim = 8 GB RAM.
Intel Pentium 3.3GHz işlemci.
NVIDIA 1050 Ti ekran kartı.

Her zaman oluyor çok sıkmaya başladı artık tam oyunun ortasında donuyor kalıyor yanıt vermiyor.
Sistemim = 8 GB RAM.
Intel Pentium 3.3GHz işlemci.
NVIDIA 1050 Ti ekran kartı.

Dosyaları doğrula yapın.

Galiba güncellemeyle düzelecek bir şey değil. Çünkü bende yaşıyorum. Konulara verdiğim cevaplara bakarsanız hemen hemen benzer sistemlerimiz var. Ya işlemci ya ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Yüksek ihtimal işlemci gibi çünkü 4 çekirdek minimum gereksinim belirtmişler. 100-150 fps arasıda benim imzadaki sistemden alıyorum. Tam ekran olsa da mecbur görev yöneticisinden kapatıp tekrar bağlanıyorum maça. Hem de çökme sonrası açtığımda steam cs ağına da bağlanmıyor. Maçı bitirip ana menüye geldiğimde normal çıkıp tekrar giriyorum. Sonra herşey düzeliyor. Bir daha olursa herşey baştan devam. Bakalım ne zamana kadar böyle olacak. Sistem rahat oynatıyor şaka gibi. Teşekkürler Valve.

Ya ekran kartını yeni aldım hayatımda ilk defa CS oynayacağım fakat bu oluyor 7 gün ban yedim ardık rekabetçiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…